Sniegs un apledojums vietām apgrūtina braukšanu Vidzemē, Kurzemē un Pierīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sniega tīrītājs.
Sniega tīrītājs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt sniegs un apledojums vietām apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Vidzemē, Kurzemē un Pierīgā, lai gan ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem, aģentūru LETA informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 45 Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Ainažu šosejas posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, Vidzemes šosejas posmā no Rīgas līdz Līgatnei, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, Rīgas apvedceļa visa maršruta garumā, Daugavpils šosejas posmā no Rīgas līdz Lielvārdei, Bauskas šosejas posmā Rīgas līdz Ķekavai, Ventspils šosejas posmā no Strazdes līdz Usmas un Kokneses šosejas posmā no Rīgas apvedceļa līdz Skrīveru pagriezienam.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Bauskas, Talsu, Tukuma un Ventspils apkārtnē.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu