Kurucs paliek uz rezervistu soliņa "Nets" zaudējumā "Jazz" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs kopā ar komandas biedriem
Rodions Kurucs kopā ar komandas biedriem Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien atkal netika laukumā, kamēr viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 91:101 (16:17, 26:26, 36:27, 13:31) piekāpās Jūtas "Jazz" komandai, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau ziņots, ka Bruklinas "Nets" trešdien no NBA Attīstības līgas atsaukusi latviešu vieglo uzbrucēju Kurucu. Latvietis no pagājušās ceturtdienas atradās NBA Attīstības līgā, kur Longailendas "Nets" sastāvā aizvadīja trīs mačus.

"Nets" komandā 18 punktus guva Spensers Dinvidijs, bet pa 14 punktiem sameta Rondijs Holiss-Džefersons, Džerets Allens un D'Endželo Rasels. Holisam-Džefersonam un Allenam šajā mačā bija attiecīgi arī 11 un desmit atlēkušās bumbas.

"Jazz" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Donovans Mičels, kurš atgriezās laukumā pēc divu maču izlaišanas. Tikmēr ar 23 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām atzīmējās Rūdijs Gobērs.

"Domāju, ka viņi mūs ļoti labi izpētīja. Pretinieki turējās tuvumā mūsu metējiem un pareizi izmantoja rotācijas," pēc zaudējuma teica Rasels.

Kurucs šosezon Bruklinas "Nets" sastāvā piedalījies septiņās NBA cīņās, vidēji iemetot 6,6 punktus un izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas. Savukārt Attīstības līgā viņš četrās spēlēs vidēji iemetis 9,5 punktus un izcīnījis 5,8 atlēkušās bumbas.

"Nets" ar astoņām uzvarām 22 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, kamēr "Jazz" ar desmit panākumiem 22 cīņās ir 13.pozīcijā Rietumos.

"Nets" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Memfisas "Grizzlies".

Tāpat zaudējumu cieta latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks", kas viesos ar 91:117 (27:41, 21:27, 20:25, 23:24) piekāpās Filadelfijas "76ers".

"Knicks" vienībā pa 17 punktiem guva horvāts Mario Hezonja un turks Eness Kanters, bet ar 16 punktiem atzīmējās Demjens Dotsons.

Uzvarētājiem 26 punkti un 14 atlēkušās bumbas bija Žoelam Embīdam, bet 24 punktus guva Džonatans Klejs Rediks.

"Knicks" ar septiņām uzvarām 23 mačos Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, kamēr "76ers" ar 15 panākumiem 23 dueļos ir trešā.

"Knicks" nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu