Piekautās Reičelas Ostovičas pretiniece velta UFC cīkstonei jaukus vārdus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen medijus pāršalca ziņa, ka vīrs smagi piekāvis UFC cīkstoni Reičelu Ostoviču, savukārt pēc tam sekoja paziņojums, ka tiek atcelta viņas 19. janvārī gaidāmā cīņa pret Peidžu Vanzantu. Tagad gan pati Peidža atklāja, ka cīņa tomēr notiks.

27 gadus vecajai Ostovičai uzbruka viņas vīrs Arnolds Berdons, kurš pats ir MMA cīkstonis, salaužot acs orbītas kaulu. Pēc tam viņas menedžeris paziņoja, ka gaidāmā cīņa traumu dēļ tiek atcelta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Tagad noskaidrojies, ka eksperti vēlreiz pārbaudījuši Ostovičas veselības stāvokli un ļāvuši viņai cīnīties. Par priecīgo vēsti paziņoja arī Ostovičas pretiniece Vanzanta.

“Cīņa tomēr notiks! Es nevarētu būt vēl pateicīgāka Reičelai Ostovičai! Jā, ringā mēs cīnīsimies viena pret otru, bet es esmu viņai līdzās notiekošajā kaujā mājās. Mēs cīnīsimies un pierādīsim šiem cilvēkiem, cik stipras esam!” rakstīja Vanzanta, pievienojot tēmturi “Meiteņu spēks”.

Šobrīd Berdons ir apsūdzēts par viņa sievas otrās pakāpes slepkavības mēģinājumu. Neskatoties uz to, nesen viņš tika atbrīvots no cietuma pret 75 tūkstošu ASV dolāru lielu drošības naudu, neatzīstot savu vainu un norādot, ka uzbrukums sievai bijis pašaizsardzības nolūkos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu