Artūrs Duboks krietnu laiku ir attiecībās; par sieviešu uzmanību joprojām nevar sūdzēties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu deju mūzikas grupu "A-Europa", kas bija populāra 2000. gadu sākumā, izveidoja Artūrs Duboks, kurš, kā atklāja intervijā izdevumam "Vakara ziņas", joprojām aktīvi muzicē pa Latviju ar iemīļotajām dziesmām. Tāpat viņš atklāj, ka jau krietnu laiku ir attiecībās. 

"Jau vairākus gadus man līdzās ir mīļotais cilvēks, bet precējušies vēl neesam. Protams, vēlos stipru un nopietnu ģimenes dzīvi un neizslēdzu iespēju, ka mums arī vēl būs bērni," viņš atklāja izdevumam.

Tā kā mūziķis joprojām aktīvi muzicē un gatavojas 9. decembra koncertam "Tuvumā, tālumā..." Rīgas Kongresu namā, viņš ir pieprasīts sieviešu vidū. "Par sieviešu uzmanību arī tagad nevaru sūdzēties. Taču, ja mani aicina uz randiņiem, grib satikties un kaut ko vairāk, uz tādām vēstulēm gan neatbildu. Es atbildu tikai tām dāmām, kas raksta vēstules saistībā ar manu profesionālo darbību, novērtējot dziesmas, koncertus. Senāk, kad tikko sāku muzicēt, nebija vēl interneta, tad faniem rakstīju atbildes ar pildspalvu. Man vēl tagad mājās ir saglabājušās milzīgas kastes ar fanu vēstulēm. 

Kā zināms, "A-Europa" grupas sastāvā neatņemama sastāvdaļa bija dejotājas. Viena no viņām bija Solvita Avakjana - jeb vienkārši Sola, ar kuru Dubokam pasaulē nāca kopīga meita Mišela, kura šobrīd dzīvo pie tēva Ādažos. Kā atzīst mūziķis, Sola rūpējas par meitu savu iespēju robežās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Solvita Avakjana? (@sollasinger) on

Tāpat Dubokam ir divi pieauguši bērni - meita Simona un dēls Artūrs juniors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aртур Дубокс | Artūrs Duboks (@arturduboks) on

Fotogalerija: Ar grandiozu koncertu pie latviešu faniem Anglijā viesojās "A-Europa"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu