Aldis Gobzems ar Raimondu Paulu uzņēmuši draudzīgu selfiju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šobrīd aktīvi norisinās partiju tikšanās par iespēju izveidot valdību premjera amata kandidāta Alda Gobzema (KPLV) vadībā. Lai gan šis Gobzemam ir saspringts laiks, viņš atradis laiku, lai iepozētu ar maestro Raimondu Paulu.

"Zīme. Īsi pirms valdības veidošanas sarunu turpināšanas. Kopā ar vienu no visu laiku izcilākajiem latviešiem," pie fotogrāfijas, kurā ir iemūžināts kopā ar Paulu, vēstīja Gobzems. 

Sajūsmu par draudzīgo selfiju pauda arī komentētāji, izsakot abiem vīriešiem dažādus komplimentus. 

Kā ziņots, 29. novembrī notika trešā partiju tikšanās par iespēju izveidot valdību Gobzema vadībā. Tomēr iespējamais valdības sastāvs vēl nav skaidrs.

Sarunās par iespēju izveidot Gobzema valdību piedalās viņa pārstāvētā "KPV LV", apvienība "Attīstībai/Par!", Jaunā konservatīvā partija, nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, Zaļo un zemnieku savienība, kā arī "Jaunā Vienotība". Visas šīs partijas pauda, ka neredz iespēju veidot valdību ar "Saskaņu".

Valsts prezidents Raimonds Vējonis devis Gobzemam laiku līdz 10. decembrim, lai panāktu vienošanos par topošo valdību un tās prioritātēm.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu