Skaistumkaralienes dienasgrāmata: Vulkānu kalnā bija jāveic pamatīgs kāpiens augšup

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Vēl joprojām turpinās starptautiskais skaistumkonkurss Miss World 2018, kur Latviju šogad pārstāv Daniela Gods-Romanovska. Par to, kā Latvijas pārstāvei veicas, Daniela turpina dalīties savās ikdienas gaitās ar Apollo lasītājiem.

Ceturtdiena, 22. novembris

No rīta aizvadījām mēģinājumu finālam. Pēc mēģinājuma no Sanjas devāmies uz Haikonu.

Piektdiena, 23. novembris

No rīta devāmies uz Mission Hills Centreville, kur norisinājās 68. Miss World atklāšanas ceremonija. Pēc atklāšanas ceremonijas apmeklējām vienīgo NBA izstādi visā Ķīnā, kā arī bijām FC Barcelona Barça futbola kluba akadēmijā. Dienu noslēdzām ar Haikou karnevāla mēģinājumu.

Foto: No personīgā arhīva

Sestdiena, 24. novembris

Sestdienu iesākām plkst. 05:00 no rīta, jo devāmies uz izstāžu centru, kurā norisinājās Haikou karnevāla atklāšanas ceremonija.

» Skaistumkaralienes dienasgrāmata: rīsu lauki, dinozauru statujas un sievietes-politiķes

Foto: No personīgā arhīva

Svētdiena, 25. novembris

Viesojāmies Mei she upes Feng Xiang mitrāju parkā. Mei she upes Feng Xiang mitrāju parks nosedz apmēram 200 hektārus un ir spējīgs absorbēt piecus tūkstošus tonnu Mei she upes notekūdeņu katru dienu. Mei she upes Feng Xiang mitrāju parks ir bagātīgs ar ūdens attīrošiem augiem, kas efektīvi attīra ūdeni no smagajiem metāliem. Bijām arī Vulkānu parkā, kas ir Haikou augstākā virsotne, kā arī vienīgais vulkānu parks Hainanā. Bija jāveic pamatīgs kāpiens augšup, bet jāatzīst, ka skats, kas pavērās no virsotnes bija tā vērts. Turklāt šis parks ir plaši pazīstams ar tās lauksaimniecību un augiem, kas tiek izmantoti Ķīnas tradiocionālajā medicīnā.

Foto: No personīgā arhīva
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu