Siguldā gaidāmā PK posma laikā būs satiksmes ierobežojumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Siguldas bobsleja un kamaniņu trase.
Siguldas bobsleja un kamaniņu trase. Foto: Evija Trifanova/LETA

No 7. līdz 9. decembrim Siguldā notiks 2018./2019.gada sezonas Pasaules kausa (PK) izcīņas 1. posms bobslejā un skeletonā. Ņemot vērā pasākuma organizēšanas un drošības prasības, plānoti satiksmes ierobežojumi, kā arī bezmaksas transports, lai nodrošinātu apmeklētāju ērtu nokļūšanu no stāvlaukumiem uz sacensību norises vietu, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Būtiskākās izmaiņas satiksmē plānotas 8. un 9. decembrī, kad tiks slēgti ar sacensību norises vietu saistītie ielu posmi ap bobsleja un kamaniņu trasi:

• Šveices iela posmā no Mazās ielas līdz Kalna ielai;

• Kalna iela posmā no Šveices ielas līdz Noliktavas ielai;

• Ausekļa iela posmā no Mazās ielas līdz Šveices ielai.

Ierobežotā daudzumā būs iespējams novietot auto stāvēšanai uz Šveices ielas, iebraucot no Noliktavas ielas puses. Iebraukšanu šajā posmā regulēs Siguldas novada Pašvaldības policija.

Abas sacensību dienas tiks nodrošināts bezmaksas transports katras 20 minūtes no diviem lielākajiem auto stāvlaukumiem uz bobsleja trases finiša zonu.

Apmeklētājus aicina transportlīdzekļu novietošanai izmantot stāvlaukumus Pils ielā pie Krišjāņa Barona pieminekļa, kā arī Svētku laukumu. Īpaši atzīmētajās pieturu vietās būs pieejams transporta grafiks.

Uz ielu brauktuvēm iespējams novietot transportlīdzekļus atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem.

Transporta grafiks 8. un 9.decembrī pieejams ŠEIT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu