Degvielas cenu kritums Rīgā un Tallinā turpinās, Viļņā joprojām aug (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā un Tallinā degvielas cenas samazinājušās arī šajā nedēļā, bet Viļņā tās turpinājušas kāpt, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95. markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā benzīna un dīzeļdegvielas cenas "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šonedēļ izlīdzinājušās, abām sarūkot līdz 1,259 eiro par litru atzīmei. 95. markas benzīna cena samazinājusies par 1,6%, bet dīzeļdegvielas cena - par 0,8%. Benzīna cena Rīgā kritusies piekto, bet dīzeļdegvielas - ceturto nedēļu pēc kārtas.

Viļņā gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā pieaugusi par 1,9%, sasniedzot 1,166 eiro par litru atzīmi. Degvielas cenu kāpums Viļņā novērojams trešo nedēļu.

Savukārt Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena samazinājusies par 4,2% un bija 1,264 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena arī šonedēļ sarukusi par 1,8% - līdz 1,334 eiro. Jāatzīmē, ka Tallinā joprojām ir augstākās degvielas cenas Baltijā, lai gan benzīna cena ir sarukusi sešas, bet dīzeļdegvielas cena - astoņas nedēļas pēc kārtas.

Autogāzes cena arī šajā nedēļā nav mainījusies ne Tallinā, ne Rīgā un bija attiecīgi 0,629 eiro un 0,605 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā tā kritusies par 3,7% - līdz 0,523 eiro par litru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu