Bertānam astoņi punkti; "Spurs" kapitulē "Rockets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva astoņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda savā laukumā ar 105:136 (23:39, 224:31, 27:40, 31:26) graujoši zaudēja Hjūstonas "Rockets" vienībai.

"Spurs" šis bija trešais zaudējums pēdējo četru maču laikā, turklāt komanda šobrīd atkritusi uz priekšpēdējo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktnieku un divus no četriem tālmetieniem. Tāpat latvietis šajā mačā izcēlās ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu kļūdu un vienu piezīmi.

Kamēr Bertāns bija laukumā, "Spurs" zaudēja par trim punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija starp labākajiem rādītājiem komandā.

Sanantonio kluba sastāvā 20 punktus guva Lamarkuss Oldridžs, kamēr 18 punkti Demaram Derozanam.

Savukārt "Rockets" labā ar 27 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Klints Kapela, kamēr Ēriks Gordons iemeta par vienu punktu mazāk. Vēl ar 23 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm atzīmējās iepriekšējās sezonas vērtīgākais basketbolists Džeimss Hārdens.

"Spurs" komanda šajā mačā demonstrēja ļoti vāju sniegumu, jo jau pirmajā ceturtdaļā tā nonāca iedzinējos ar gandrīz 20 punktu pārsvaru, bet dueļa turpinājumā mājiniekiem tā arī neizdevās mainīt cīņas ritējumu.

Sanantonio vienība ar desmit uzvarām 22 spēlēs atkritusi uz 14.vietu starp Rietumu konferences 15 komandām. Tiesa, pirmais astoņnieks ir vien pāris uzvaru attālumā.

Savukārt "Rockets" ar desmit panākumiem 21 mačā ir 12.pozīcijā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs svētdien, kad uzņems Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu