Šonedēļ "X Faktoru" pamet grupa "Carnelian"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 2. decembrī, norisinājās šova “X Faktors” sestās tiešraides šovs, kurā vien pieci dalībnieki, katrs ar diviem priekšnesumiem, turpināja cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju “Sony Music”.

Skatītāju balsojums noteica, ka viszemāko balsu skaitu saņem grupas “Carnelian” un “Baritoni”, kuru mentors ir Intars Busulis - tieši viņam bija jālemj savu censoņu liktenis. Pēc kārtīgām pārdomām Busulis izlēma atvadīties no “Carnelian”.

Grupa "Carnelian" tika dibināta pirms diviem gadiem, apvienojoties draudzenēm, kuras katra atsevišķi kā soliste dziedāja vokālajā studijā “Aprīļa pilieni” Iecavā.

Patrīcija (15) ir "X Faktora" jaunākā dalībniece, kas tāpat kā Anna vēl mācās Iecavas vidusskolā, savukārt Kristija studē Ekonomikas un kultūras augstskolā, bet Signija šogad beigs studijas Medicīnas koledžā. Grupas muzikālais žanrs ir kantrī, tādēļ meiteņu sapnis ir uzstāties īstā kantrī mūzikas festivālā Amerikā.

Kā jau ziņots, tuvojoties šova finālam, bukmeikeri prognozēja, ka otrās sezonas uzvarētājs noskaidrosies sīvā cīņā starp grupu “Baritoni” un solistu Didzi Melderi.

Fotogalerija: "X Faktora" aizkulises

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu