Sestdien Latvijā pieķerti 22 dzērājšoferi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Decembra pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem aizturēti 22 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji, kas ir teju trīsreiz vairāk nekā diennakti iepriekš, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā un tās apkārtnē pieķerti 12 dzērājšoferi, Zemgalē - seši, Latgalē un Vidzemē - pa diviem, bet Kurzemē policisti nav konstatējuši nevienu pie stūres reibumā sēdušos autovadītāju.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši arī 126 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 40 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 355 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 95 satiksmes negadījumi, astoņās avārijās cietis pa vienam cilvēkam, bojāgājušo nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu