Evija Vēbere pārsteidz ar uzstāšanos "Austras balvas" nominantu koncertā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Austras balvas 2018 nominantu koncerts
Austras balvas 2018 nominantu koncerts Foto: Jānis Škapars

Piektdien, 30. novembrī, mūzikas namā "Daile" notika "Austras balvas 2018" nominantu koncerts un balvas pasniegšanas ceremonija, kurā uzstājās arī viena no apspriestākajām pašmāju izpildītājām Evija Vēbere.

Vēbere koncerta laikā izpildīja kompozīcijas no sava albuma "Sirdsbūt". 

Jaunā dziedātāja svinīgajam vakaram bija izvēlējusies "Benji Knewman" zīmola t-kreklu ar uzrakstu "Niķītis", kā arī paspilgtinājusi savu tēlu ar "hipsterīgo" aksesuāru - LED skropstām.

Šī bija Vēberes pirmā publiskā uzstāšanās kopš pretrunīgi vērtētā koncerta, kas tika veltīts Latvijas simtgadei - "Mīlestības vārdā. 18+". 

Kā zināms, "Austras balvu" katru gadu pasniedz albumam, ko mūzikas kritiķu un mūzikas industrijas pārstāvju žūrija atzinusi par gada labāko albumu Latvijā. Šī bija jau ceturtā reize, kad balva tiek pasniegta, iepriekšējos gados to iegūstot Alises Jostes albumam "Hardships Are Ships", grupas "Rīgas modes" ierakstam "Fantastiski", kā arī grupas "Satellites LV" albumam "Varavīksnes galā". Uz šī gada "Austras balvu" pretendēja vairāk nekā astoņdesmit ierakstu, no kuriem balvas žūrijas locekļi izvirzīja desmit nominantus.

Par šā gada "Austras balvas" ieguvēju tika atzīta grupa "Polifauna", kura saņēma koktēlnieka Daniela Vainovska radīto statuju, kā arī naudas balvu 1000 EUR apmērā turpmākās radošās darbības veicināšanai, ko nodrošina „Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA). 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu