Pārtrūkst "Saint-Germain" uzvaru sērija Francijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas futbola čempionātā svētdien pārtrūka iespaidīgā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uzvaru sērija.

PSG izbraukumā nospēlēja 2:2 (1:0) ar Bordo "Girondins" vienību.

Pirms tam PSG futbolisti bija izcīnījuši uzvaras visās 14 spēlēs, būdama vienīgā komanda no Eiropas vadošajām līgām, kas tik ilgi sezonu turpinājusi bez zaudētiem punktiem.

Parīzes vienībai arī svētdienas mačs iesākās cerīgi, jo 34.minūtē to vadībā izvirzīja Neimars, bet otrā puslaika ievadā "Girondins" vienība panāca izlīdzinājumu. Savukārt 66.minūtē Kilians Mbapē vēlreiz izvirzīja vadībā PSG, tomēr 84.minūtē mājiniekus no zaudējuma izglāba Andrēass Korneliuss.

Līdz ar to PSG zaudēja pirmos punktus šosezon un, iespējams, arī Neimaru, kurš traumas dēļ tika nomainīts 57.minūtē. Neizšķirts pret "Girondins" vienību gan būtiski nav ietekmējis čempionu vadību līgas kopvērtējumā, jo tuvākie sekotāji tiek apsteigt par iespaidīgiem 14 punktiem.

PSG tuvākā sekotāja "Montpellier" sestdien spēja gūt uzvaru, jo viesos ar 2:1 (0:1) pārspēja šosezon ļoti neveiksmīgi spēlējošo "Monaco".

Viesi gan ilgi atradās iedzinējos ar 0:1, uzvaru nodrošinot vien pēdējās desmit pamatlaika minūtēs, kad pa reizei ar precīziem sitieniem atzīmējās Geitāns Labordē un Petars Škuletičs.

Tikmēr neizšķirti sestdien nospēlēja Lilles "Olympique", kas izbraukumā cīnījās 2:2 (0:2) ar "Lille", otrajā puslaikā atspēlējoties no divu vārtu deficīta.

Francijas čempionāta kopvērtējumā drošā vadībā atrodas PSG, kas guvusi 43 punktus 15 spēlēs, kamēr "Montpellier" ir 29 punkti. Ar 28 punktiem seko Lionas "Olympique", kamēr pirmo četrinieku ar 27 punktiem noslēdz "Lille", bet tālāk ar 26 punktiem atrodas Lionas "Olympique" un "Saint-Etienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu