Skaistais LNT pāris Rūta un Kaspars Dvinski paziņo gaidāmā mazuļa dzimumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arvien aktuālākas kļūst gaidāmā mazuļa dzimuma noteikšanas ballītes, kurās vai nu tiek pārgriezta kūka, vai pārdurts balons, kurā iekšā tad attiecīgi ir rozā vai zils "pildījums". Šo pašu tehniku pielietojis arī LNT skaistais pāris - Rūta un Kaspars Dvinski. 

Sociālajā vietnē "Instagram" Rūta publiskojusi foto un video, kurā noskaidrojies, ka pāris kļūs par vecākiem dēliņam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Decembris atnācis ar skaistām ziņām! Mēs BEIDZOT zinām ko gaidām! ??vai??

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Lai arī Rūta publiski atzinusi, ka viņu biedē dēla audzināšana, mirklī, kad tapa zināms mazuļa dzimums, "manas domas un šaubas apmeta kūleni, pagriezās par 180 grādiem, un es nevarētu būt vēl priecīgāka par mazo puisēnu."

Šī būs Dvinsku pāra otrā atvase - viņi ir vecāki meitai Grietai, kura pasaulē nāca pērnā gada augustā.

Rūta un Kaspars mija gredzenus 2016. gada vasarā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man jums jāatzīstas - es nebiju mamma, kura sapņo par ‘meita+dēls’ komplektiņu. Pavisam godīgi, mani biedēja (un vēl aizvien mazliet baida) dēla audzināšana. Man vienkārši šķiet, ka ir jābūt īpašām mammas kvalitātēm, lai izaudzinātu krietnu vīru un, iespējams, man tādas ļoti jāmācās. Saprotiet, ko es gribu pateikt?! Es labprāt būtu turpinājusi dzīvi kuplā meiteņu pulciņā, jo kaut kādā ziņā tas būtu MAN vieglāk. BET jau brīdī, kad ieraudzīju zilus konfetī izsprāgstam no balona, manas domas un šaubas apmeta kūleni, pagriezās par 180 grādiem un es nevarētu būt vēl priecīgāka par mazo puisēnu!!! Mazo mīļo cilvēk, es darīšu visu, lai Tu būtu krietns vīrs ? ?: @ginta.ziverte

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu