Parīzes "Saint-Germain" pienācis laiks pārdot Neimaru?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars un Mohameds Salāhs
Neimars un Mohameds Salāhs Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola grands Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kurš 2017. gada vasarā savam sastāvam piesaistīja superzvaigzni Neimaru izsverot spēlētāja pārdošanu, vēsta Bleacher Report. 

Brazīlijas izlases futbolists kļuva par pasaules dārgāko futbolistu, kad Parīzes klubs izpirka viņu no Spānijas granda «Barcelona». Aizvadītajā vasarā bija dzirdamas spekulācijas par to, ka brazīlietis varētu pamest klubu, taču "PSG" vadība šīs runas noliedza. Taču, iespējams, tagad ir vislabākais laiks, lai tiešām pārdotu superzvaigzni.

Francijas futbola čempionātā svētdien pārtrūka iespaidīgā Parīzes "Saint-Germain" uzvaru sērija. PSG izbraukumā nospēlēja 2:2 (1:0) ar Bordo "Girondins" vienību. Abus vārtus Parīzes kluba labā guva tieši Neimars, kā arī jaunais franču talants Kilians Mbapē. 

Tieši 19 gadus vecais Mbapē ir galvenais iemesls, kādēļ PSG kluba vadībai nopietni vajadzētu apsvērt Neimara pārdošana. Brazīlietis ir ļoti vērtīgs futbolists, taču ar laiku viņa vērtība futbola tirgū kritīsies. Tādēļ viņa pārdošana laikā, kamēr viņš vēl ir augsti vērtējams būtu finansiāli izdevīgs darījums priekš Parīzes vienības. 

Ir izskanējušas pat baumas par to, ka Neimars vēlētos atgriezties Barselonā, taču pats spēlētājs šīs runas noliedz. 

Mbapē ir kļuvis un turpina kļūt par lielisku futbolistu. Tieši ap viņu PSG vienībai būtu jābūvē sava komanda, tādēļ Neimara pārdošana šķiet loģiska. 

Protams, Neimars tika noalgots, lai palīdzētu šai komandai izcīnīt uzvaras un titulus. To viņš arī dara, taču nākotnes perspektīvā ir skaidrs, ka PSG ir Mbapē komanda. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu