Vulgārākās Zodiaka zīmes: vai tavs partneris ir starp tām?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Mēdz gadīties, ka vīrietis un sieviete sāk satikties, bet tiklīdz lieta nonāk līdz gultai, noskaidrojas, ka viņi viens otram absolūti neder savu atšķirīgo temperamentu dēļ.

Lai tā nenotiktu, nebūtu slikti noskaidrot tava potenciālā partnera Zodiaka zīmi. Tas ļaus saprast, vai jūsu savienība būs pietiekami dzirkstoša intīmajā zonā. 

Postimees piedāvā Top 3

» Zinātniskā astroloģija - māņticība vai zinātne? Populārākie astroloģijas veidi

1.vieta - Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji uzņem apgriezienus, kad runa ir par seksu. Lai Skorpionu savaldzinātu, ir jāpieliek īpašas pūles: ja esi viņam simpātiska, viņš pats izrādīs iniciatīvu, bet, ja ne, uzreiz liks tev par to zināt.

2.vieta - Auns

Uguns stihijas pārstāvji - Auni - seksuālajā jomā nav pārāk kautrīgi. Stingri morāles principi viņiem nav raksturīgi. Sekss pirmajā randiņā vai sekss draudzības vārdā viņiem nav nekas pārdabisks. Lai Aunu ievilktu gultā, jāizraisa viņā kaisle, atklāti flirtējot, tikai, iespējams, ka viņš var nesaprast mājienus.

3. vieta - Strēlnieks

Diezgan bieži šīs zīmes pārstāvji lec no vienas gultas otrā, burtiski kolekcionējot seksuālos partnerus. Sekss viņiem nav nekas sakrāls, bet tikai veids, kā jautri pavadīt laiku. Viņi nebaidās no eksperimentiem un vienmēr ir gatavi piedzīvojumiem. Taču pēc kopīgi pavadītas nakts zvanu no viņa negaidi - viņs jau izklaidējas kaut kur citur.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu