Latvijā zināmi vīrieši piedalās "Movember Latvija" noslēguma pasākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novembra izskaņā hokejistam Kasparam Daugaviņam piederošajā sporta bārā “Arena 29” sabiedrībā zināmi vīrieši piedalījās prostatas vēža apkarošanas kustības “Movember Latvija” ikgadējās kampaņas noslēguma pasākumā, pievēršot sabiedrības uzmanību savlaicīgai veselības pārbaudei un vēža diagnostikai.

Līdzīgi kā iepriekš, arī šogad organizācija “Movember Latvija” savas aktivitātes noslēdza ar nu jau tradicionālo Movember Triatlonu.

Šoreiz sacentās jau trīs komandas, vienkopus pulcējot zināmu kungu izlasi kā TV seja Aivis Ceriņš, radio dīdžejs Toms Grēviņš, pasaules mēroga spēka vīrs Dainis Zāģeris, mūziķis Horens Stalbe, sociālo tīklu guru Artūrs Mednis, dīdžejs un nakts kluba "Kaļķu vārti" ballīšu meistars Emil Deo, un citi.

Ik gadu Latvijā un visā pasaulē novembrī tiek pievērsta īpaša uzmanība vīriešu veselībai. Novembrī norisinās vīriešu veselības kampaņa “Movembris” (no angļu vārda “mustache” – ūsas un “November” – novembris). Visa mēneša laikā tiek aktualizētas ar vīriešu veselību saistītas problēmas, tiek informēts par ārstēšanās iespējām, un vīrieši tiek aicināti savlaicīgi veikt veselības pārbaudes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu