Apollo Ziemassvētku akcija: piesakies!

Labdarības akcija "Sniedz ķepu!"
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Portāls Apollo labdarības akcijas Sniedz ķepu! ietvaros apciemos suņus un kaķus biedrības Liberta dzīvnieku patversmē. Katram dzīvniekam ir kas ļoti nepieciešams - piesakies un sagādā gaišus svētkus četrkājainajiem draugiem!

Vairāk par akciju lasi šeit:

» Apollo Ziemassvētku akcija: sniedz palīdzīgu ķepu patversmes dzīvniekiem!

Sirsnīgs paldies par atsaucību - katrs dzīvnieks atradis savu rūķi!

Ziedot iespējams ne tikai konkrētam dzīvniekam, bet visai biedrībai kopumā - sarūpētās dāvanas noteikti nogādāsim patversmē! Gaidīsim Marijas ielā 2, 3. stāvā, Apollo redakcijā, darba dienās no 9:00-18:00.

Apskati sarakstu - par šīm lietām biedrība priecāsies visvairāk!

Ikdienas nepieciešamības:

  • kokskaidu granulas un smiltis kaķu tualetei;
  • kvalitatīva sausā barība un konservi kaķiem un suņiem;
  • ārstnieciskā barība gremošanas sistēmai suņiem un kaķiem; 
  • kaklasiksnas suņiem un pavadas (vismaz 3 metri vai flexi);
  • segas, guļvietas dzīvniekiem;
  • nagu skrāpji, kaķu kāpelējamās mājiņas;
  • bļodiņas, kaķu kastes, pārvadājamie konteineri;
  • papīra dvieļi, avīzes, 100 litru atkritumu maisi (biezie);
  • mitrumu uzsūcošie paladziņi (iziet lielā daudzumā).

Ja vēlies atbalstīt dzīvnieku ārstēšanu, tad biedrībai ir arī ziedojumu konts un tālrunis:

Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA

Reģ.nr. 40008222864

Konts : LV33HABA0551038261946

BIC/swift kods: HABALV22

Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv

Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)

?Radīsim priecīgus svētkus kopā! ??

1. Gustiņš

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Gustiņš ir piecus gadus vecs, neliela auguma suņu puika. Raksturā mīļš un ļoti aktīvs, tāpēc meklē atraktīvu ģimeni. Gustiņš labi saprotas ar citiem suņiem un dievina bērnus. Gustiņa kaislība ir pīkstošās mantiņas, pat pastaigās kādai jābūt līdzi, tāpēc arī svētkos Gustiņš priecātos par pīkstošajām mantiņām!

Ziemassvētku dāvana: pīkstošas mantiņas

Gustiņa Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

2. Argo

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Cēlais skaistulis Argo ir vēl kucēns, aptuveni astoņus mēnešus vecs - dzīvesprieka un enerģijas pilns. Argo meklē ģimeni, kam patīk aktīvs dzīvesveids. Argo labi saprotas ar citiem suņiem. Kā jau kucēnam, Argo patīk rotaļas un našķoties, tāpēc Argucis priecātos par gardumiem un rotaļlietām.

Ziemassvētku dāvana: našķi un rotaļlietas

Argo Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

3. Pelmenis

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Pelmenis ir aptuveni četrus gadus vecs runcis, liela auguma un mierīgas dabas - ideāls kaķis gados vecākiem cilvēkiem. Pelmenis ir radis pie dzīves iekštelpās un vislabāk justos kā vienīgais mīlulis mājās. Pelmenim ļoti patīk gardi paēst, tāpēc svētkos priecātos par konserviem.

Ziemassvētku dāvana: kaķu konservi

Pelmeņa Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

4. Džūlija

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Džūlija ir aptuveni trīs gadus veca kaķenīte, raksturā mīļa un draudzīga, arī ar citiem dzīvniekiem ļoti labi sadzīvo. Džūlija svētkos priecātos par jaunu kaķu mājiņu, kur kāpelēt un asināt nagus.

Ziemassvētku dāvana: kaķu mājiņa

Džūlijas Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

5. Pirāts

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Pirāts ir aptuveni vienu gadu vecs runcis, ļoti, ļoti mīļš un kārtīgs. Labi saprotas ar citiem kaķiem un suņiem. Pirāts svētkos priecātos par jaunu guļvietu saldākam miedziņam.

Ziemassvētku dāvana: gultiņa

Pirāta Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

6. Riko

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Riko ir aptuveni četrus gadus vecs suņuks, augumā zem ceļa un sver 17 kilogramus. Riko ir no suņiem, kuriem viss, kas nepieciešams laimei, ir ģimene un mājas - bez cilvēka viņš skumst un ieraujas stūrīti. Svētkos Riko sapnis būtu doties mājās, bet, kamēr suņuka sirds gaida īsto ģimeni atbraucam, Riko priecātos par konserviem sev un saviem suņu draugiem.

Ziemassvētku dāvana: suņu konservi

Riko Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

7. Princese

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Princese ir divus gadus veca kaķenīte. Vārds par raksturu visu pasaka priekšā - mīļa, bet neatkarīga, kaķene ar pašapziņu. Princese meklē ģimeni, kur būs vienīgā luteklīte. Svētkos Princese priecātos saņemt mantiņas, īpaši kociņus ar spalviņām - kā jau dāmai, viņai patīk viss skaistais un krāsainais.

Ziemassvētku dāvana: košas un krāsainas rotaļlietas

Princeses Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

8. Opītis

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Opītis mājas nemeklē - biedrība ir viņa ģimene. Šis suns ir īpašs - "Libertā" Opītis nonāca pirms vairāk nekā pusgada. Pirms tam vairākas nedēļas viņš pavadīja uz ielas vienā vietā, pārtika no tā, ko sievietes, barojot ielu kaķus, atlicināja. Opītim bija slikta veselība, suns bija klāts ar vaļējām un netīrām brūcēm, noguris. Kopumā Opītis veiksmīgi ir pārcietis 3 operācijas un ir atguvis formu. Grūti noteikt viņa vecumu, bet tas varētu būt 12-15 gadi. Var redzēt, ka Opīša sirds ir biedrībā, viņam patīk auklēt kucēnus, kuri tiek biedrībā nogādāti - viņš māca tiem savas suņu gudrības, iet laukā nokārtoties, kā arī bailīgajiem suņiem māca nebaidīties, no jauna uzticēties. Mēģinājums Opīti aizvest no biedrības, lai sunim būtu mājas un īsta ģimene, beidzās ar atgriešanos "Libertā". Opītis negribēja pieņemt faktu, ka tiek aizvests, tāpēc atgriezās, atkal laimīgs un savā īstajā vietā. Opīša vājība ir dīvāni, bet viņa mīļoto dīvānu aukējamie kucēni ir "apstrādājuši". Nu ir nepieciešamība pēc jauna - vēlamies Opītim svētkos sniegt iespēju pie tāda tikt. Ja kādam ir lieks dīvāns, ko neizmanto, Opītis no sirds priecāsies par jaunu guļvietu.

Ziemassvētku dāvana: dīvāns

Opīša Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

9. Nika

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Nika ir aptuveni piecus mēnešus veca kaukāzieša jauktenīte. Sunīte ir ļoti mīļa un maiga rakstura, draudzene gan bērniem, gan suņiem un kaķiem. Nikai nepieciešama ģimene, kur viņa būtu ģimenes mīlule, suns - kompanjons. Augošam organismam daudz jāēd, tāpēc Nika priecātos par barību un konserviem kucēniem. Nika ir liela kaltēto našķu fane.

Ziemassvētku dāvana: barība kucēniem un kaltēti našķi

Nikas Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

10. Mo

Foto: Dzīvnieku biedrība "Liberta"

Mo ir četrus gadus vecs runcis, mierīgas dabas, īsts dīvāna kaķis. Mo labi sadzīvo ar citiem dzīvniekiem. Runcis ir īsts gardēdis, tāpēc svētkos priecātos saņemt gardumus un konservus.

Ziemassvētku dāvana: kaķu konservi

Mo Ziemassvētku rūķis jau atrasts! Sirsnīgs paldies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu