"Barcelona" futbolisti pieveic "Villarreal" un atgriežas Spānijas čempionāta vadībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EFE/LETA

"Barcelona" vienība svētdien Spānijas futbola čempionāta mačā savā laukumā ar 2:0 (1:0) pieveica "Villarreal", atgriežoties turnīra kopvērtējuma vadībā.

Lai arī šajā mačā Usmans Dembelē ar vārtiem neizcēlās, viņš atzīmējās ar aktīvu sniegumu un attaisnoja "Barcelona" galvenā trenera Ernesto Valverdes lēmumu iekļaut viņa starta vienpadsmitniekā. Pašlaik 21 gadu vecais francūzis rezultatīvi piespēlēja Žerāram Pikē, kurš dueļa 36.minūtē atklāja cīņas rezultātu, bet otrajā puslaikā pārsvaru dubultoja vien 20 gadus vecais Karless Alenja, kurš laukumā nāca uz maiņu.

"Dembelē aizvadīja lielisku spēli un viņš bija viens no redzamākajiem futbolistiem laukumā. Viņš, lai mēs izcīnītu uzvaru, deva daudz," sacīja Valverde.

Tikmēr punktus svētdien zaudēja "Sevilla", kas izbraukumā nospēlēja 1:1 (0:1) ar sezonu teicami sākušo "Alaves" komandu.

Seviljas vienība šajā mačā izglābās no zaudējuma, kad vārtus 78.minūtē iesita Visams ben Jeders.

Vēl vienā svētdienas mačā neizšķirti nospēlēja arī Madrides "Atletico", kas viesos cīnījās 1:1 (0:1) ar "Girona" spēlētājiem. Arī Madrides klubs nebija tālu no tā, lai šajā spēlē piedzīvotu zaudējumu, jo neizšķirtu vien 82.minūtē panāca "Girona" futbolists Ramalju, kurš bumbu raidīja savos vārtos.

Savukārt sestdien Madrides "Real" savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Valencia", tādējādi pēc svētdienas mačiem pietuvojoties labāko četriniekam.

Spānijas čempionāta vadībā ar 28 punktiem 14 spēlēs atrodas "Barcelona", no kuras par punktu atpaliek "Sevilla". 25 punktus ieguvusi "Atletico", kamēr ar 24 un 23 punktiem seko attiecīgi "Alaves" un "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu