Pipens: Durantam jāpamet "Warriors" komanda (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Durants spēlē pret "Knicks"
Durants spēlē pret "Knicks" Foto: Leta/Reuters

Seškārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Skotijs Pipens uzskata, ka līgas zvaigznei Kevinam Durantam nākamajā vasarā vajadzētu pamest savu līdzšinējo komandu Goldensteitas "Warriors", vēsta ESPN. 

Patlaban Durentam ar "Warriors" ir spēkā līgums uz diviem gadiem ar otrajā gadā iestrādātu "spēlētāja opciju", proti, viņš vienpersoniski var izlemt vai pagarināt līgumu vai nē. 

Šajā sezonā viņš atalgojumā saņem 30 miljonus ASV dolāru, kas ir par pieciem mazāk nekā viņš varēja saņemt. Uzbrucējs piekrita mazākai algai, lai komanda spētu noturēt tās kodolu. Ja Durents pagarina līgumu arī pēc šīs sezonas, nākamgad viņš algā saņemtu 31,5 miljonus ASV dolāru. 

Spekulācijas par to, kur basketbolists varētu doties pēc šīs sezonas sākās jau aizvadītajā vasarā. Pipens, kurš tagad strādā par basketbola analītiķi ietekmīgajā ESPN uzskata, ka Durantam ir pienācis laiks doties prom. 

"Viņam jau ir divi gredzeni, finālu pieredze. Kas vēl ir atlicis? Uzskatu, ka ir pienācis laiks viņam doties un vadīt komandu pašam. Durants ir spējīgs izcīnīt titulu ar komandu, kas nav zvaigžņota kā "Warriors", viņš uz to ir spējīgs," uzskata Pipens. 

Seškārtējais NBA čempions arī uzskata, ka spēlējot kopā ar Kariju, Tompsonu un Grīnu basketbolists sevi limitē. "Noteikti, ka spēlēt ar viņiem kopā ir jautri, taču viņš ir ļoti lielā komforta zonā, kurā viņš no sevis neizspiež maksimumu."

Šosezon Durants vidēji spēlē gūst 30 punktus, izcīna 7,7 atlēkušās bumbas, kā arī atdod 6,2 rezultatīvas piespēles.  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu