Rīgā pasažieru autobusa vadītājs, būdams alkohola reibumā, ietriecies luksoforā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien pirms plkst. 23.00 Rīgā, Aleksandra Čaka ielā, kāda pasažieru autobusa vadītājs, būdams alkohola reibumā, ietriecies luksoforā un ietvi atdalošajās barjerās, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Veicot alkohola pārbaudi izelpā, autobusa Setra vadītājam tika konstatētas 3,07 promiles reibuma.

Autobusā esošie pasažieri neesot cietuši.

Savukārt kāds aculiecinieks stāsta, ka uzņēmuma Galss-Buss autobuss ar pasažieriem taranēja ielas joslu sadalošās barjeras un pēc notikušā metās bēgt, pa ceļam nolaužot arī luksoforu.

"Policija šo noķēra Pērnavas ielā. Vadītājs bija iedzēris, kā teica cilvēki, kas bija blakus, kad policisti izvilka vadītāju no autobusa," raksta aculiecinieks.

Par transportlīdzekļa vadīšanu vai mācīšanu vadīt transportlīdzekli, ja izelpotā gaisa vai asins pārbaudē konstatētā alkohola koncentrācija asinīs pārsniedz 1,5 promiles, uzliek naudas sodu velosipēda un mopēda vadītājam 170 eiro apmērā, bet cita transportlīdzekļa vadītājam piemēro administratīvo arestu no 10-15 diennaktīm, uzliek naudas sodu no 1200-1400 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu