Izsludina ideju konkursu par restorānu kompleksa "Sēnīte" attīstību (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vikipēdija

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja SIA "Liepkalni" izsludinājusi ideju konkursu par restorānu kompleksa "Sēnīte" restaurāciju, pārbūvi un teritorijas attīstīšanu, liecina "Liepkalnu" mājaslapā publicētais paziņojums.

Konkursa priekšmets ir attīstības ideju koncepts "Ēku kompleksa "Restorāns "Sēnīte"" Inčukalna novadā restaurācija, pārbūve un teritorijas attīstīšana", tajā ietverot arhitektonisko risinājumu un teritorijas labiekārtojumu.

Piedāvājumi tiks vērtēti, ņemot vērā idejas oriģinalitāti un māksliniecisko kvalitāti, kā arī funkcionalitāti, objekta plānojuma atbilstību videi un izmantošanas mērķim.

Kopējais godalgu fonds ir 2000 eiro. Plānots, ka attīstības koncepcijas uzvarētājs saņems 1500 eiro, bet otrās vietas ieguvējs - 500 eiro.

Par dalībnieku konkursā var būt Latvijā vai ārvalstī reģistrēta juridiska vai fiziska persona - speciālists vai speciālisti, kā arī šādu personu apvienība jebkurā to kombinācijā.

Piedāvājumi iesniedzami līdz 2019. gada 20. janvārim "Liepkalnu" birojā, Garajā ielā 7, Valmierā.

Jau ziņots, ka šā gada novembra sākumā reģistrēta AS "Sēne", kuras patiesā labuma guvējs ir maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja SIA "Liepkalni" īpašnieks Dagnis Čākurs, liecina informācija "Firmas.lv".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu