Vaikule nolēmusi pārdot grezno īpašumu Jūrmalā; mājai uzradies pircējs (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pirms deviņiem gadiem pirmo reizi medijos izskanēja informācija, ka dziedātāja Laima Vaikule nolēmusi pārdot savu grezno īpašumu Jūrmalā. Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ ziņo, ka mājai beidzot ir uzradies "reāls pircējs".

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja Laimas Vaikules pārstāvis Andrejs Latkovskis, interese par šo īpašumu "bija un ir", norādot, ka mājai ir uzradies pircējs.

"Mums it kā ir parādījies reāls pircējs. Plaši par to runāt negribu, notiek pārrunas. Ja jūs man jautātu, kas tas par cilvēku, kurš gatavs pirkt īpašumu, vai viņš nav tāds aizdomīgs, tad man jāsaka, ka es personīgi nevienu sliktu vārdu par viņu pateikt nevaru. Laiks rādīs vai varēsim vienoties," izdevumam atklāj Latkovskis. 

Uzņēmums, kas pārdod Vaikules māju, pieder pēdējās nedēļās plaši aprunātajam Ronaldam Alpem, kurš, kā informē dziedātāja un radio balss Liene Ušakova, izmantojot sievietes krāpnieciskiem nolūkiem.

Jau ziņots, ka Ušakova brīdinājusi Latvijas sievietes par vīrieša izgājieniem: "Mīļās meitenes, man jums ieteikums. Pirms iepazīstaties ar kādu, pajautājiet personu apliecinošu dokumentu (bez jokiem), jo citādi var gadīties, ka jūsu jaunais sirdsāķītis nav tas, par ko uzdodas."

Starp abiem izveidojās simpātijas, Lienei piedzīvojot "rozā briļļu periodu", kuras laikā sieviete viņam sarakstē atklājusi savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtījusi seksa video. Tam pāri - vīrietim ir pieejami arī Lienes pases un citi dati.

Atklājies, vīrietis ir precējies un drīzumā kļūs par tēvu trešajai atvasei.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu