Labdarības maratona "Dod pieci!" komandai pievienojas Marta Grigale

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad gaidāmas izmaiņas labdarības maratona DOD PIECI! dīdžeju sastāvā."Dod Pieci!" veterāniem Tomam Grēviņam un Magnusam Eriņam īpašajā Stikla studijā no 17. līdz 23. decembrim pievienosies pieci.lv ētera personība un dziedātāja Marta Grigale. Līdz šim maratona vadība bijusi puišu rokās un Marta ir pirmā sieviete, kura 24/7 režīmā pavadīs nedēļu stikla studijā.

"Domāju, ka mana dalība labdarības maratona "Dod Pieci!" šī gada tēmā ienesīs veselīgu līdzsvaru, jo kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar bērnu ir vienlīdz gan mammas, gan tēta uzdevums. Atrast līdzsvaru starp darbu un ģimeni nav viegli, mēs gribam būt labākās visur – profesionālajā jomā, labākas sievas un arī labākas mammas. To savienot nav tik viegli, kā tas izskatās laimīgajās Instagram bildēs. Esmu pārliecināta, ka ar ziedojumu palīdzību organizētās mācības jaunajiem vecākiem ir ļoti vajadzīgas - tas palīdzēs salikt prioritātes un attīstīs prasmes kvalitatīvai kopā būšanai ar bērnu. Lai gatavība būt par vecāku ir līdz ar bērna ienākšanu ģimenē, nepaļaujoties uz atrasts internetā padomiem vien tad, kad rodas problēmas," stāsta pieci.lv dienas programmas vadītāja Marta Grigale.

Šogad maratona laikā tiks uzrunāti vecāki, aicinot pavadīt vairāk kvalitatīva laika ar bērniem, vienlaikus aicinot aizdomāties par to, kā audzinām bērnus, cik daudz laika un uzmanības viņiem veltām, lai vēlāk viņi veidotu savu dzīvi un mūsu sabiedrību daudz labāku.

Jau ziņots, ka no 17. līdz 23. decembrim pieci.lv dīdžeji sešas diennaktis strādās "Dod Pieci!" Stikla studijā Doma laukumā, atskaņojot ziedotāju dziesmas un padziļināti runājot par aktualizēto šī gada tēmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu