Skaistumkaralienes dienasgrāmata: Es vienmēr esmu cītīgi sagatavojusies

Ekskluzīvi no Miss World!
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daniela Gods-Romanovska
Daniela Gods-Romanovska Foto: No personīgā arhīva

Starptautiskais skaistumkonkurss Miss World 2018 norisinās pilnā sparā, un Latvijas pārstāve Daniela Gods-Romanovska turpina dalīties savās ikdienas gaitās ar Apollo lasītājiem.

Pirmdiena, 26.novembris

Filmējāmies spāņu dziedātāja Fernando Allendesa (Fernando Allendes) mūzikas klipam.

Otrdiena, 27. novembris

No rīta bija mēģinājumi. Vakarā norisinājās talantu konkursa fināls, kurā uzvarēja Mis Japāna, kas uzvarot automātiski kvalificējās Miss World 2018 finālam. Otrajā vietā ierindojās Ķīnas dalībniece, kas spēlēja klavieres, trešajai vietai tika izvirzīta Kanādas pārstāve, kas nodarbojas ar mākslas vingrošanu, ceturtajā vietā ierindojās Polijas meitene, kas dejoja, bet piektajā vietā Mis Malaizija, kas spēlēja tradicionālo instrumentu un dziedāja dziesmu savā valodā.

» Skaistumkaralienes dienasgrāmata: soļošu tautastērpā, neskatoties uz to, ka ārā ir plus 29 grādus karsts

Trešdiena, 28.novembris

Visu dienu pavadījām mēģinājumos. Pēc mēģinājumiem krāmējām somas, lai brauktu no Haikonas pilsētas atpakaļ uz Sanju.

Foto: No personīgā arhīva

Ceturtdiena, 29.novembris

Cēlāmies agri, piecos no rīta, lai izbrauktu no Haikonas pilsētas uz Sanju. Pēcpusdienā mums bija intervija ar žūrijas pārstāvjiem, kurās, manuprāt, man gāja ļoti labi. Intervijā biju kopā ar Mis Itāliju. Pirms došanās pie žūrijas palīdzēju itālietei sagatavoties intervijai, jo viņa ne pārāk labi runā angļu valodā. Pēc žūrijas intervijas devos ierakstīt skaņas celiņu savam video, kas tiks translēts Miss World 2018 finālā. Saņēmu uzslavu no filmēšanas komandas par to, ka es vienmēr uz filmēšanas laukumu ierodos sagatavojusies.

Foto: No personīgā arhīva

Piektdiena, 30.novembris

Cēlāmies plkst. 5:30 no rīta, jo jau plkst. 6:30 bija jāizbrauc uz Miss World 2018 Sporta izaicinājuma norises vietu. Sporta izaicinājums norisinājās Rosewood viesnīcā. Dalībnieces tika sadalītas trīs komandās – sarkanajā, dzeltenajā uz zilajā. Es biju dzeltenajā komandā. Pirmais pārbaudījums bija izturības jeb atspoles 20 metru skrējiens, lai vispār izaicinājumā varētu kvalificēties tālāk uz citiem pārbaudījumiem. Šo testu es izturēju, pateicoties tam, ka mācoties Rīgas Franču licejā, šis tests bija jāskrien katru gadu uz atzīmi. Kopējais testa garums ir desmit minūtes, pie astotās minūtes bijām palikušas 8 no 40 meitenēm.

Dzeltanajā komandā ierindojos labāko TOP 6. Pēc tam bija 60 metru sprints, tāllēkšana un peldēšana. Visu pārbaudījumu rezultātā ieņēmu labāko TOP 18 Miss World 2018 sporta izaicinājumā. Uzvarējā Mis ASV, kas automātiski kvalificējās Miss World 2018 finālam, otro vietu izcīnīja Mis Bolīvija, bet trešo vietu ieņēma Mis Nīderlande. Pēc pusdienām atkal dodamies uz Rosewood viesnīcu, kur norisināsies labdarības vakariņas, kurās tiks izsolīti mūsu labdarības priekšmeti. Mans labdarības preikšmets ir manis gleznota glezna.

Foto: No personīgā arhīva
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu