Girgensona pārstāvētās "Sabres" komandas neveiksmes turpinās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pēc desmit uzvaru sērijas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) cietusi ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Sabres" otrdien savā laukumā ar rezultātu 3:4 (0:0, 1:2, 2:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Toronto "Maple Leafs" komandai.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem, tajā skaitā uzvaru nesošajiem pagarinājumā, un rezultatīvu piespēli izcēlās Ostons Metjūss.

Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 13 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

"Sabres" komandai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, lai gan pirms tam bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

Šosezon Girgensons 27 spēlēs guvis divus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles, tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -5.

"Sabres" nākamo maču aizvadīs otrdien, kad savā laukumā cīnīsies ar Filadelfijas "Flyers" hokejistiem.

Girgensona pārstāvētais klubs ar 38 punktiem 29 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu aiz Tampabejas "Lightning" un "Maple Leafs", kas guvušas attiecīgi 43 un 40 punktus.

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču šo sezonu uzsākusi krietni veiksmīgāk nekā iepriekšējās un līdz ar to Girgensonam šosezon ir labas iespējas debitēt NHL izslēgšanas turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu