Braients pārliecināts par "Lakers" atgriešanos starp spēcīgākajām NBA komandām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Kobe Braients ir pārliecināts par Losandželosas "Lakers" atgriešanos starp Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēcīgākajām komandām.

"Lakers" jau kādu laiku ir zaudējusi agrāko varenību, kas lielākoties bija laikos, kad šajā vienībā spēlēja Braients, kurš gan tagad basketbolista karjeru ir noslēdzis. Šis Losandželosas klubs jau piecus gadus pēc kārtas nav sasniedzis NBA izslēgšanas turnīru.

Tiesa, aizvadītajā vasarā parādījās cerību stariņš, jo "Lakers" ieguva vienu no visu laiku NBA labākajiem basketbolistiem Lebronu Džeimsu. Viņa ierašanās Losandželosā un vēl pāris sastāva izmaiņas ļāvušas komandai šīs sezonas 23 spēlēs gūt 14 uzvaras un Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemt piekto vietu.

Tiek prognozēta "Lakers" komandas atgriešanās izslēgšanas turnīrā, taču, visticamāk, tā par NBA titulu nepacīnīsies, jo tās spēkos nav pacīnīties ar flagmani Goldensteitas "Warriors".

"Esmu pārliecināts, ka tuvākajos gados "Lakers" iegūs NBA čempiontitulu," uzsvēra Braiens. "Komandas sastāvā ir talantīgi basketbolisti. Izbaudiet šo ceļu, jo mēs atkal kļūsim par čempioniem. Tad mēs tikai varēsim pasmieties par "Warriors" faniem."

"Warriors" no pēdējiem četriem gadiem NBA titulu ieguvusi trīs reizes.

Braients gan norādīja, ka šobrīd tiek pārbaudīta arī Džeimsa pacietība un tas, cik ļoti viņš ir gatavs pagaidīt, kamēr brieduma gadus sasniedz "Lakers" talantīgākie basketbolisti.

Vasarā Džeimss ar "Lakers" noslēdza trīs gadu līgumu ar spēlētāja izvēli to pagarināt vēl par vienu gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu