Mētājās ar ēdienu, pagrūž darbinieku, atsakās iet prom - policija kādā Rīgas ēstuvē aiztur nekārtību cēlāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien, 2. decembrī, Rīgas pašvaldības policija aizturēja kādu vīrieti, kurš ātrās ēdināšanas restorāna radīja nekārtības - vēsta Rīgas pašvaldības policija.

Pulksten 6.44 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot vecpilsētā, ievēroja kādu vīrieti, kurš ar roku žestiem mēģināja pievērst likumsargu uzmanību. Apturot operatīvo transportlīdzekli, vīrietis uzreiz pie tā piesteidzās.

Mirkli vēlāk vīrietis pastāstīja, ka esot blakus esošās ēstuves darbinieks. Tajā atrodoties kāds neapmierināts klients, kurš uzvedoties huligāniski un atsakoties pamest ēstuves telpas.

Policisti iegāja ēstuvē, kur vairāki tās darbinieki norādīja uz kādu kungu, kurš sēdēja uz krēsla aiz letes. Aculiecinieki pastāstīja, ka klients sācis konfliktēt ar viņiem, aizgājis uz virtuvi un mētājies ar ēdienu. Pēc vairākkārtīgiem aizrādījumiem, viņš atteicies pamest ēstuves telpas, kā arī pagrūdis vienu no darbiniekiem.

Likumsargu ierašanās brīdī nekārtību cēlājs bija mierīgs, taču kategoriski atteicās pamest ēstuves telpas. Izjautājot par viņa veiktajam darbībām, kungs aizbildinājās, ka viņam esot atnests ne tas pasūtījums.

Drīz pēc tam lūgts uzrādīt personu apliecinošu dokumentu vai nosaukt personas datus mutiski, taču pārkāpējs atteicās izpildīt policistu prasību. Lai arī vīrietis tika brīdināts, ka par identitātes slēpšanu viņš būs jānogādā Valsts policijā, turklāt par ļaunprātīgu nepakļaušanos policistu likumīgajām prasībām paredzēta administratīvā atbildība, viņš joprojām nenosauca savus datus.

Aizturētais nogādāts Valsts policijā, kur tika noskaidrota pārkāpēja identitāte. Rīgas pašvaldības policisti viņam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par sīko huligānismu un piemēroja 300 eiro naudas sodu. Savukārt saistībā ar nepakļaušanos policistu likumīgajām prasībām aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmākajām procesuālajām darbībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu