"Čikāgas piecīšu" mūziķis nolēmis ziedot savu honorāru par uzstāšanos "Mīlestības vārdā. 18+"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Koncerts “Mīlestības vārdā. 18+”.Pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas
Koncerts “Mīlestības vārdā. 18+”.Pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Pēc tam, kad publiski izskanēja informācija par simtgades koncertā "Mīlestības vārdā. 18+" autoratlīdzībās izmaksātajiem vairāk nekā 57 000 eiro, viens no koncerta māksliniekiem "Čikāgas piecīšu" Armands Birkens sociālajos tīklos paziņojis, ka savu honorāru ziedos labdarībai Latvijā.

"Biju patiesi priecīgs un pagodināts par aicinājumu dziedāt 19. novembra koncertā Rīgā! Bija prieks vispār būt Latvijā šajā vēsturiskajā laikā, kur nu vēl dziedāt! Par to, kas nācis klajā pēc koncerta, šobrīd nekomentēšu. Visi esam un būsim atbildīgi par savu rīcību. Pateicos kolēģiem, mūziķiem par labo sadarbību koncertā! Man tas ļoti gāja pie sirds.

Esmu nolēmis noziedot savu honorāru par manis dziedāto dziesmu "Mūsu mīlestība" labdarībai Latvijā. To daru mīlestības vārdā.

Savādāk nevaru," sociālajā vietnē "Facebook" raksta Birkens. 

Šonedēļ Latvijas Televīzijas raidījums "Aizliegtais paņēmiens" vēstīja, ka par Latvijas valsts simtgades svētku koncertu "Mīlestības vārdā. 18+" autoratlīdzībās izmaksāti vairāk nekā 57 000 eiro, no kuriem vairāk nekā 17 000 eiro saņēmis mākslinieks Jānis Šipkēvics.

Armands Birkens par uzstāšanos koncertā saņēmis 1017 eiro, savukārt jaunā dziedātāja Evija Vēbere, kura krita soctīklu lietotāju nežēlastībā par savu "Svētku dienas" dziedājumu - 666 eiro.

Foto: "Mīlestības vārdā. 18+"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu