"Ko tu visu laiku ņaudi?" Starp "Ērkšķu" meitenēm izceļas konflikts upes vidū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 6. decembrī, pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks jaunākā "Caur ērkšķiem uz.." epizode, kurā meitenes gaida īpaši izaicinošs uzdevums - visām dāmām būs jākāpj uz viena plosta un, darbojoties roku rokā, jāairē līdz noteiktajam galamērķim. 

Izrādīsies, ka šis uzdevums nebūt nav tik viegli izdarāms. Dāmas ne tikai sakašķēsies, bet neslēps klaju nepatiku viena pret otru un skaļi paudīs savu viedokli pret otras airēšanas metodēm, kā arī nepakautrēsies no skaļākas "valodiņas".

Līdera pozīcijas centīsies uzņemties Una, skarbi komandējot pārējās dāmas, kuras nebūs gatavas pakļauties "jaunās kapteines" norādēm.

"Ai, besī ārā! Pīpēt nav ko, nekā nav! Vairākas reizes vienkārši gribēju pieiet klāt un iegrūst viņas!" - ekstrēmo piedzīvojumu atceras Una, kuras uzvedība nebūt negāja pie sirds nedz pārējām kolēģēm, nedz arī Monikai. "Viņa riktīgi konkrēti d***a man virsū, es, man šķiet, būtu ar to airi viņai iekrāmējusi. Man apnika klausīties," dusmas pauda sieviete.

Desmit sievietes dzīves pārmaiņu priekšā - šokējoši atklāts sociāls raidījums "Caur ērkšķiem uz.." ceturtdien, 6. decembrī plkst. 22:00, “STV Pirmā!”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu