Visu cieņu! "Ērkšķu" šova drosmīgākā dalībniece piepilda sapni un izlec ar gumiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 6. decembrī, STV Pirmā! skatītājus priecēja jaunākā "Caur ērkšķiem uz..." sērija, kurā Una piepildīja vienu no saviem sapņiem - sieviete izleca ar gumiju no vagoniņa Siguldā. Tiesa, tas no Unas prasīja milzu drosmi un pat asaras. Noskaties video!

Atgādinām, ka ceturtdienas sērijā pēc pārdzīvojumiem un nesaskaņām piesātinātā pārgājiena pa meža biezokņiem un teltī pavadītas nakts, dāmas kāpa uz plosta, lai dotos braucienā pa Gauju. Tomēr iecerētais relaksējošais ceļojums pārvērtās murgā, jo plosts izrādījās par “mazu” kolorītajām dalībniecēm, kuras vēl lāgus neattālinājušās no krasta, metās viena otru mācīt, apsaukāt, kaunināt un apvainot, pārvēršot dienu ilgo ceļojumu nebeidzamā strīdā. Dāmas ceļā gaidīja sēkļi un avārija, gan izmisīga kontrolpunktu meklēšana.

Kad ceļojums beidzot bija galā, dalībnieces devās uz kādu viesu namu, kur pie viņām ciemojās pirmās sezonas “Ērkšķu” meitenes. Viņas jaunajām kolēģēm bija sarīkojušas glaunu uzņemšanu un lepnu cienastu. Vakariņām sekoja pirts balle, kurā netrūka arī visai pikantu un "piparotu" pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu