Tomass Dukurs uzrāda ātrākos laikus noslēdzošajos treniņbraucienos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Tomass Dukurs, gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmajam posmam skeletonā Siguldā, ceturtdien uzrādījis ātrākos laikus noslēdzošajos divos treniņbraucienos. 

Pirmo braucienu vecākais no brāļiem Dukuriem veica 50,92 sekundēs, bet otro 51,14. Abos braucienos viņš bija ātrākais. Martins Dukurs no sava brāļa pirmajā braucienā atpalika par 0,19 sekundēm, uzrādot trešo rezultātu. Otrajā braucienā viņš ar laiku 51,43 ierindojās piektajā vietā. 

Abos braucienos otrais palika Krievijas skeletonists Ņikita Tregubovs, kurš pirmajā braucienā Tomasam Dukuram zaudēja tikai 0,01 sekundi, bet otrajā 0,07 sekundes. 

Cits Latvijas pārstāvis Ivo Šteinbergs pirmajā braucienā ieņēma devīto vietu (51,60 sekundes), bet otrajā bija septītais (51,78). 

2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas pirmajā braucienā bija sestais (51,26 sekundes), otrajā ceturtais (51,39). 

Treniņbraucienos piedalījās visi 24 skeletonisti, kuri piedalīsies arī sacensībās. 

Piektdien Siguldas trasē risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti. Svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un skeletonistes. 

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu