Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sabiedriskā transporta josla Merķeļa ielā posmā no Marijas ielas līdz brīvības ielai.
Sabiedriskā transporta josla Merķeļa ielā posmā no Marijas ielas līdz brīvības ielai. Foto: Agnese Gulbe/LETA

No 7. decembra Lāčplēša ielas posmā virzienā uz Pārdaugavu ieviesīs sabiedriskā transporta joslu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Izmaiņas paredzēts ieviest Lāčplēša ielas labā malējā joslā, posmā no Maskavas ielas līdz uzbrauktuvei no Krasta ielas uz Salu tilta.

Tas nozīmē, ka autovadītāji uz Salu tilta varēs nokļūt tikai pa vienu Lāčplēša ielas joslu. Departaments nav norādījis, uz cik ilgu laiku šādas izmaiņas tiks ieviestas, bet skaidro, ka tās veiktas, lai atvieglotu satiksmes plūsmu, braucot no Krasta ielas uz Salu tiltu (virzienā uz Pārdaugavu), kā arī uzlabotu satiksmi Krasta ielā pie Salu tilta.

Patlaban uz Salu tilta notiek remontdarbi, kuru laikā atsevišķos posmos satiksme līdzšinējo trīs braukšanas joslu vietā abos virzienos tiek organizēta pa divām joslām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu