"Vitjaz" izstumj Rīgas "Dinamo" no "play-off" zonas; CSKA turpina dominēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Paula Čurkste/LETA

Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda ceturtdien svinēja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, līdz ar panākumu no Rietumu konferences pirmā astotnieka izstumjot Latvijas vienību Rīgas "Dinamo".

"Vitjaz" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Vitjaz" hokejisti 36 spēlēs iekrājuši 33 punktus, kas ļauj pacelties uz Rietumu konferences astoto vietu. Tikmēr Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 34 mačos ir ceturtā un piektdien mačā ar Ufas "Salavat Julajev" centīsies atgriezties pirmajā astotniekā.

Citā mačā KHL vadošā komanda Maskavas CSKA savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 3:1, 0:1) pārspēja Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

CSKA izcīnījusi 17 uzvaras pēc kārtas. KHL rekords ir 20 uzvaras pēc kārtas, ko iepriekšējā sezonā sasniedza Sanktpēterburgas SKA, ko tobrīd vadīja Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 64 punktiem 36 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 49 punktiem 36 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", bet vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" ar 48 punktiem 33 cīņās ir ceturtā. Savukārt piektā ar 42 punktiem 36 cīņās ir Maskavas "Spartak", kuru pārstāv uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 37 punktiem 36 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 32 punktiem 34 mačos ir Rīgas "Dinamo", kamēr pēdējā starp 12 komandām aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 22 punktus 36 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 57 punkti 35 mačos, bet otrā ar 51 punktu 36 spēlēs ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 34 punktiem 33 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv savainotais aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu