Uģis Kuģis: pašapmierināšanās ir grēks, sekss - smalks egoisms (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Mārtiņš Otto/Apollo

10. decembrī skaties jaunāko sarunu raidījumu Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā, kurā atklāti un drosmīgi runāsim par aktualitātēm, dzīvi, attiecībām, seksu, sajūtām un ne tikai to.

Šoreiz raidījuma Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā viesis Uģis Kuģis ekskluzīvā intervijā drosmīgi runās par seksu, pašapmierināšanos, attiecībām starp vīrieti un sievieti, laulību un daudz ko citu.

Uģis Kuģis ne tikai teorētiski apspriedīs šos daudziem interesējošos jautājumus, bet atklās arī savu personīgo pieredzi.

Pirms intervijas piedāvājam ieskatu vienā no raidījuma tēmām, kad Uģis runā par pašapmierināšanos, masturbāciju un pat spermotozoīdiem.

"Ko jūs pārējā laikā darāt? Tikai seksojaties?" Uģis Kuģis atbild ar pretjautājumu uz to, vai sekss ir svarīga lieta vīrieša un sievietes seksuālās enerģijas apmaiņai.

"Tā ir vienīgā enerģija, kas tiek propagandēta mūsdienās. Vai tad citas enerģijas nav?" Uģis atbild, būdams diezgan sašutis. "Seksam ir ļoti nenozīmīga loma attiecībās."

Par pašapmierināšanos un masturbēšanu Uģis uzskata līdzīgi: "Tas ir grēks! (..) Sekss - tas ir ļoti smalks egoisms. (..) Mēs gribam paši gūt baudu. (..) Masturbācija ir tā pati egoisma apmierināšana. Es gribu, lai man būtu labi, jo man citas laimes nav."

Ja sievietei sāk gribēties seksu, viņa sāk sevi necienīt, uzskata Uģis Kuģis: "Viņa sāk palikt kā gaļas gabals."

» Drosmīgi un atklāti: jauns Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā 

Video: Uģis Kuģis par pašapmierināšanos



 
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu