Emma Stouna, Merila Strīpa un citi aktieri, kuriem nepatīk sevi redzēt uz lielā ekrāna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/EPA/Scanpix

Bieži vien ir grūti skatīties uz sevi no malas kādā video vai dzirdēt balsi ierakstā. Holivudas aktieri no tā izvairīties nevar - viņu darbs ir būt uz lielajiem ekrāniem. Tomēr dažiem aktieriem skatīšanās uz sevi izraisa tik negatīvas emocijas, ka viņi izvēlas to nedarīt, vēsta portāls People.

Emma Stouna

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise portālam Variety nesen atklājusi, ka nav redzējusi slaveno filmu "Vieglas uzvedības teicamniece" ("Easy A"), kurā viņa spēlē galveno lomu. "Es esmu redzējusi tikai dažas ainas," atklāj Stouna. "Es ierados uz filmas skatīšanos draugu un ģimenes lokā, taču man nācās aiziet."

Fotogalerija: Emma Stouna

"Kurš gan ir spējīgs tik ilgi uz sevi skatīties?"

Merila Strīpa

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise skatās savas filmas, bet tikai vienreiz. Monte Kristo apbalvošanā viņa reiz atzina: "Ja man jāskatās kāda no savām filmām vēlreiz, es vienkārši to pārtinu."

Megana Foksa

Foto: Reuters/ScanPix

Foksa medijam New York Daily News atzinusi, ka viņai bija nepieciešami pāris dzērieni, lai noskatītos filmu "Transformeri". "Es piespiedu sevi apsēsties un noskatīties "Transformeru" otro daļu," atklāj aktrise. "Bet, lai to izdarītu, pirms filmas man bija jāizdzer glāze šampanieša."

Fotogalerija: Megana Foksa

Zaks Efrons

Foto: AP/Scanpix

Kā atklājis aktieris, viņš atrod "katru sīkāko nepilnību" savā sniegumā. "Es nezinu, kādēļ, bet skatos ļoti kritiski un sākumā man nekas nepatīk. Tikai pēc tam, kad jezga ap filmu ir norimusi un tā ir jau vairākus gadus veca, varu to objektīvi novērtēt."

Megija Smita

Foto: AP/Scanpix

Smita savā 60 gadu ilgajā karjerā piedalījusies un spēlējusi nozīmīgas lomas vairākās ikoniskās filmās. Skatītāji viņu vislabāk atceras no filmas "Harijs Poters" un seriāla "Dauntonas abatija" ("Downton Abbey"). Tomēr, kad CBS News viņai jautāja, vai aktrise skatās filmas, kur piedalījusies, Smita lakoniski atbildēja: "Nē. Man nepatīk uz sevi skatīties."

Džareds Leto

Foto: AFP / Scanpix

Skatītāji Leto iemīlēja pēc lomas filmā "Dalasas pircēju klubs" ("Dallas Buyers Club"), kur viņš tēloja ar HIV slimu transvestītu Reijonu - par šo lomu aktieris arī saņēma Oskara balvu. Tomēr pats Leto atkāj, ka filmu negrib skatīties:

"Es nespēju klausīties savā balsī, tāpēc neesmu filmu redzējis."

"Kaut kad es to noskatīšos, bet vēl ir par agru to darīt. Tā bija tik burvīga pieredze, es saņēmu labas atsauksmes un man bail, ka filma neattaisnos manas lielās cerības."

Džonijs Deps

Foto: EPA/Scanpix

Deps atzinis, ka filmas, kur pats piedalās, pēc tam neskatās. "Es šādu izvēli izdarīju jau sen," atklāj mākslinieks. "Tādā veidā gan es palaižu garām lielu daļu manu draugu lielisko sniegumu. Bet es nolēmu, ka skatīties uz sevi ir pārāk grūti. Labprātāk izvēlos ignorēt gala rezultātu - viss beidzas, tiklīdz esmu lomu nospēlējis. Tas, kas notiek tālāk ar šo varoni, vairs nav mana darīšana.

Fotogalerija: Džonijs Deps

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu