Mišela Obama sniedz viedu padomu Saseksas hercogienei

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mišela Obama
Mišela Obama Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Bijusī pirmā lēdija Mišela Obama medijos dalījusies ar dažiem viediem padomiem, kas veltīti Saseksas hercogienei, - par to, kā pielāgoties dzīvei starmešu gaismā, informē BBC.

"Tāpat kā es, Megana, iespējams, nekad nav sapņojusi par to, ka viņai varētu būt šāda dzīve," Obamas kundze ierosinājusi sarunā ar Good Housekeeping Magazine.

"Spiediens, kuru jūti no sevis un citiem, dažreiz var būt milzīgs," viņa turpinājusi.

"Mans lielākais padoms būtu ļauties laikam un neko nesasteigt."

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

"Pirmos mēnešus Baltajā namā es pavadīju, uztraucoties par savām meitām, vēloties, lai viņas veiksmīgi iejūtas skolā un iegūst jaunus draugus, pirms es iegrimstu ambiciozajā darbā. Domāju, ka tā rīkoties ir normāli," Obamas kundze turpināja.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Obamas kundze ir izrādījusi daudz iniciatīvas, astoņus gadus uzturoties Baltajā namā, īpaši koncentrējoties uz bērnu veselību un uzturu.

Megana jau ir iesaistīta dažādos projektos, kopš viņa ir karaliskās ģimenes locekle.

» Aukstais karš karaļnamā: noskaidrots Keitas un Meganas konflikta iemesls

"Ko es vēlos teikt, ir tas, ka ir tik daudz iespēju darīt labu, esot šādā statusā, un es domāju, ka Megana var palielināt savu ietekmi uz citiem," teikusi Obamas kundze. Viņa nosaukusi Meganu par lielo cerību jaunu sieviešu vidū, un tas esot lieliski.

Saseksas hercogiene nākamā gada pavasarī laidīs pasaulē karalisko bērnu un drīzumā kopā ar vīru, princi Hariju, pārcelsies uz jaunu mājokli.

Fotogalerija: Prinča Harija sieva Megana Mārkla ir pirmdzimtā gaidībās – pāra skaistāko foto izlase

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu