Slavenību pāri ar atšķirīgu ādas krāsu (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kas gan var būt gardāks par kafiju ar pienu?

Mūziķis Džons Ledžends un modele Krisija Tīgena

Mūziķis Džons Ledžends (39) un modele Krisija Tīgena (33) precējušies kopš 2013. gada, un līdz kāzām abi bija kopā vēl 7 gadus. 2016.gadā pārim piedzima meitiņa Luna, bet šogad ģimenei pievienojies arī dēliņš. 

Foto: AP/Scanpix

Roberts de Niro un Greisa Haitauere

Holivudas veterāns Roberts de Niro (75)  ar sievu Greisu Haitaueri (63) kopā ir teju jau 21 gadu. Greisa ir aktiera otrā sieva un arī mūža mīlestība. Ar filantropi Greisu Haitaueri Roberts de Niro apprecējās 1997. gadā. Gadu vēlāk pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Eliots, bet vēl pēc gada pāris izšķīrās. Laulība tā arī netika oficiāli šķirta, un 2004. gadā abi atjaunoja laulību. 2011. gadā ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca de Niro un Haitaueres meita Helēna Greisa. Robertam de Niro kopumā ir seši bērni

Foto: AP/Scanpix

Džordžs Lūkass un Melodija Hobsone

Režisors Džordžs Lūkass (74) un Melodija Hobsone (49), kura ir investīciju firmas prezidente un studijas «Dreamworks Animation» priekšsēdētāja, salaulājās jūnijā.  Lūkasam tā ir otrā laulība.  Ar surogātmātes palīdzību 2013. gadā pasaulē nāca režisora un viņa sievas Melodijas Hobsones meita. Režisoram vēl ir trīs adoptēti bērni: 32 gadus vecā Amanda, 25 gadus vecā Keitija un 20 gadus vecais Džets.

Foto: AFP/SCANPIX

Kanje Vests un Kima Kardašjana

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (38) un reperis Kanje Vests (41) sāka satikties 2012.gada aprīlī, 2013.gada jūnijā sagaidīja pirmdzimto meitiņu Nortu Vestu, 2014. gadā apprecējās. Šī Kimai Kardašjanai ir jau trešā laulība. Sabiedrības dāma bija precējusies ar mūzikas producentu Daimonu Tomasu un NBA spēlētāju Krisu Humfriju. Pāris audzina trīs bērnus. 

Foto: Reuters/ScanPix

Halle Berija un Olivjē Martiness

Amerikāņu aktrise Halle Berija (52), kura pārdzīvojusi divas neveiksmīgas laulības,  2013. gadā pēc gada pazīšanās apprecējās ar franču aktieri Olivjē Martinesu (52).  Berija iepriekš precējusies divas reizes - deviņdesmito gadu sākumā ar beisbolistu Deividu Džastisu un šā gadu tūkstoša sākumā ar mūziķi Ēriku Benetu. Martinesam iepriekš bija ilggadējas attiecības ar austrāliešu dziedātāju Kailiju Minogu. Diemžēl 2016. gadā pāris izšķīrās. 

Foto: AFP/SCANPIX
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu