Kalniņš "Jokerit" vārtos izcīna trešo "sauso" uzvaru šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš piektdien Helsinku "Jokerit" vārtos izcīnīja savu trešo "sauso" spēli šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

"Jokerit" viesos ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) pārspēja tiešo konkurenti par trešo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā Jaroslavļas "Lokomotiv".

Kalniņš šajā mačā tika galā ar visiem 36 "Lokomotiv" komandas metieniem.

Mača 20.minūtē rezultātu atklāja Stīvs Mozess, kurš turklāt otrajā periodā guva arī "Jokerit" trešos vārtus. Vēl vienu ripu viesiem iemeta Jese Joensū.

Tikmēr citā piektdienas mačā uzvaru guva aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas savā laukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja šobrīd savainotā Krišjāņa Rēdliha pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Uzvaru "Severstaļ" komandai pagarinājuma 53.sekundē nodrošināja Vladislavs Kodola.

Kulda šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu sāncenšu raidījumu.

Kārtējo uzvaru piektdien guva arī Austrumu konferences līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savā laukumā ar 5:4 (1:0, 1:1, 2:3, 1:0) arī pagarinājumā uzveica Habarovskas "Amur".

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 64 punktiem 36 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 50 punktiem 34 spēlēs ir Helsinku "Jokerit", tai par punktu apsteidzot "Lokomotiv".

Savukārt piektā ar 42 punktiem 36 cīņās ir Maskavas "Spartak", kuru pārstāv uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 37 punktiem 36 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 32 punktiem 34 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 37 mačos seko Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 59 punkti 36 mačos, bet otrā ar 51 punktu 36 spēlēs ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 35 punktiem 34 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu