Ķēniņš gūst vārtus un palīdz "Lausanne" komandai izcīnīt uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien guva vārtus Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) regulārā čempionāta mačā un palīdzēja "Lausanne" komandai izcīnīt uzvaru.

Lozannas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 7:1 (3:0, 1:1, 3:0) sagrāva Ženēvas "Servette" vienību.

Ķēniņš šajā duelī nospēlēja 14 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Ar precīzu metienu viņš izcēlās otrā perioda piektajā minūtē, kad panāca 4:0.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 26 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis 12 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8. Viņš ir komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano" savā laukumā ar 5:3 (2:1, 2:2, 1:0) apspēlēja "Ambri-Piotta" vienību.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 22 no 25 pretinieku mestajām ripām.

Viņš šajā sezonā 22 spēlēs vidēji ielaidis 2,32 ripas un atvairījis 92,52% metienu, kas ir piektais labākais rādītājs līgā.

Vēl piektdien zaudējumu cieta vārtsarga Ivara Punnnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers" mājās ar 3:4 (2:0, 0:2, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Cīrihes "Lions" hokejistiem.

Punnenovs šajā duelī palika uz rezervistu soliņa, bet Melnalkšņa nebija pieteikumā.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 47 punktiem 24 spēlēs ieņem "Bern", bet trešā ar 43 punktiem 26 mačos ir "Lausanne". Tikmēr "Tigers" ierindojas piektajā vietā ar 42 punktiem 25 dueļos, bet "Lugano" ar 35 punktiem 23 cīņās ir devītā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu