Lai atrisinātu problēmu ar pielaidi valsts noslēpumam, Gobzems piedāvājis Rinkēvičam premjera amatu (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ministru prezidenta amatam nominētais Aldis Gobzems (KPV LV) piedāvājis ārlietu ministram Edgaram Rinkēvičam (V) jaunajā valdībā premjera amatu, tādējādi atrisinot viņa problēmas jautājumā par pielaidi valsts noslēpumam, šodien vēsta LTV ziņas.

Kā ziņots, vairāki politiskie spēki pagaidām neplāno iesaistīties sarunās par jauniem Ministru prezidenta amatam nominētā Alda Gobzema (KPV LV) piedāvājumiem.

Gobzems partijām esot piedāvājis jaunu plānu - turpināt diskusijas četru partiju sastāvā, bez Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), nevis turpināja uzstāt uz iepriekš piedāvāto valdību no bezpartejiskajiem ministriem.

Lūgts komentēt šo informāciju, Gobzems aģentūrai LETA vien sacīja: "Es varu tikai apliecināt, ka joprojām turpinu strādāt pie labākā Latvijas valdības modeļa". Viņš atgādināja, ka rīt tiksies ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni. Sīkākus komentārus Gobzems nesniedza.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu