X Faktora finālā par galveno balvu cīnīsies Kattie, "Baritoni" un Radio Trio

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 9. decembrī, šova X Faktors pusfinālisti - Didzis Melderis, Kattie, Radio Trio un Baritoni – sacentās par iespēju piedalīties otrās sezonas pēdējā raidījumā, kurā tiks noskaidrots dalībnieks, kurš iegūs 10 tūkstošus eiro un līgumu ar Sony Music. 

Pēc skatītāju balsojuma vājākie izrādījās Radio Trio un Didzis Melderis, kuriem bija jāpierāda sevi, izpildot glābējdziesmu. Pēc šiem priekšnesumiem žūrija pieņēma lēmumu mājās sūtīt Didzi Melderi.

Didzis Melderis (23) ir dzimis Madonā, taču šobrīd studē LLU, apgūstot laukkopību un agronomiju. Didža vecāki ir īpašnieki z/s Līvi, kur tiek ražots gardēžu iecienītais siers Labrīt. Līdz šim lielākais Didža sasniegums ir uzvara kopā ar grupu Četri vienā Mikrofona ierakstu jauno izpildītāju konkursā SuperMikrofons 2016. gadā, kā ietvaros Didzim bija iespēja uzstāties uz vienas skatuves kopā ar lielākajām pašmāju mūzikas zvaigznēm. Didža tuvākie dziedāšanas stili ir kantrī mūzika un indie.

Kā jau ziņots, X Faktora otrā sezona noslēgsies 16. decembrī.

Pērn uzvaras Laurus šovā plūca grupas Refleksija solists Arturs Gruzdiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu