Stājas spēkā satiksmes ierobežojumi Aleksandra Čaka un Stabu ielās Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stabu iela ziemā. Ilustratīvs attēls.
Stabu iela ziemā. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Ūdensvada un kanalizācijas cauruļvadu remontdarbu dēļ no šodienas Aleksandra Čaka ielas un Stabu ielas posmos stājas spēkā satiksmes ierobežojumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

Saistībā ar kanalizācijas cauruļvadu remontdarbiem no šodienas līdz 31. martam būs ierobežota transportlīdzekļu satiksme Stabu ielas posmā no ēkas Stabu ielā 10 līdz ēkai Stabu ielā 99.

Savukārt saistībā ar ūdensvada remonta darbiem no šodienas pulksten 8.00 līdz 15. decembra pulksten 20.00 būs ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielas posmā un virzienā no Tallinas ielas līdz Laboratorijas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu