"Tā juties es neesmu nekad!" Andris Kivičs šķiras no sievas un uzsāk jaunas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

​Mūziķis un bijušais raidījuma Rampas ugunis vadītājs Andris Kivičs atradis jaunu sirdsāķīti - par viņa dzīvesbiedri kļuvusi sabiedrības dāma Liene Skulme.

Vēl nesen Andris un Liene tikās portāla Apollo jaunajā sarunu raidījumā Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā. Tagad abi paziņojuši, ka viņus saista arī romantiskas jūtas.

» Tik atklāti viņš nav runājis nekad: Andris Kivičs par narkotikām, attiecībām un dzīvi 

Privātajā dzīvē mūziķis un dzejnieks piedzīvojis pārmaiņas - pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču, laulība izjukusi. Kā atklāj Andris - jau gadu viņi dzīvojuši tikai kā draugi: "Es jau gadu nedzīvoju pilnvērtīgā ģimenē - mūsu attiecības nebija tādas, kā viņām vajadzētu būt starp vīrieti un sievieti. Domāju, ka to laulību var kaut kā glābt - braucām uz ārzemēm, audzinājām meitiņas, bet nekā."

Fotogalerija: Andris Kivičs un Madara

Fotogalerija: Andris Kivičs pēc jaundzimušās meitiņas Kimas ierodas baltā limuzīnā

Tāpēc pāris nolēmis šķirties. Kivičs gan uzsver, ka Skulme nav ģimeņu jaucēja - atsvešināšanās no sievas nav notikusi vienas dienas laikā. Tas bijis ilgs posms, kura laikā abi sapratuši,ka labāk kopdzīvi vairs neturpināt.

Kivičs arī norāda - viņš nav gļēvs, tādēļ divās ģimenēs nedzīvos un no sievas gatavs aiziet pavisam.

"No sākuma negribēju sniegt nekādus komentārus, bet zināju, ka uzrakstīs tāpat un uzrakstīs kaut ko sliktu. Tāpēc nolēmu visu izstāstīt."

Fotogalerija: Andris Kivičs 

Andris ar Lieni pirms tam bija tikai nejauši tikušies dažādos pasākumos, taču pavisam nesen nolēmuši kopā iedzert tēju.

"Īsumā - iedzērām to tēju un viss! Pēc tam abi divas nedēļas neēdām. Tāpēc, ka iemīlējāmies! Tas tā stulbi viss skan, bet mums pašiem tas bija milzīgs pārsteigums. Es nedomāju, ka varu vēl iemīlēties dzīvē. Bet kaut ko šādu es neesmu piedzīvojis, teikšu godīgi."

Pēc pirmās tikšanās abi nolēmuši kādu laiku nogaidīt - varbūt jūtas pāriet. Taču nekā - Andris šo laiku juties kā pusaudzis, tikai bez rozā brillēm: "Tu neko nevari izdarīt ar to, ko tu jūti - to es esmu sapratis 41 gada vecumā. Nav nekādu rozā briļļu - es visu pilnīgi skaidri redzu. Es esmu dzīvē redzējis daudz skaistas sievietes - nav runa par to. Mums vienkārši ļoti saskan - kā mēs redzam pasauli un dzīvi. Dvēseliski ir ļoti labi kopā."

"Es esmu ne tikai laimīgs - es jūtos apgarots. Tā sajūta ir tāda, ka mēs nesaprotam, kur mēs bijām viens otram," sajūtās dalās mūziķis.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Sajūta ir tāda, ka tu esi beidzot mājās. Tu esi bijis pasaulē, kaut kur ceļojis, un tagad tu esi mājās."

Tagad pāris ir uzsākuši kopdzīvi un kopā audzina sešus bērnus no abu iepriekšējām attiecībām. Jautāts par nākotnes plāniem, Andris ir lakonisks: "Priecāties par to, ka esam satikuši viens otru - tādi nākotnes plāni."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu