Pļavniekos pie frizētavas pakāries vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Čīka/LETA

Pašnāvības mūsu sabiedrībā ir ļoti aktuāla problēma, un jaunā darba nedēļa ar nepatīkamu incidentu sākusies vairākiem Pļavnieku iedzīvotājiem, kuri pie kādas frizētavas kāpnēm pirmdienas rītā uzgāja vīrieša līķi, ziņo LNT raidījums Degpunktā

Pļavnieku iedzīvotājs Vitālijs atzīst, ka viņam vairāk nekā 60 gadu ilgajā mūžā pirmo reizi nācies redzēt skatu, kas patiesi licis nodrebēt. Viss sācies, kad vēl brīdi pirms plkst. 8.00 viņa puķu veikaliņa durvis vēris kāds vietējais. Viņš esot teicis, lai zvana policijai, jo ārā ir pakāries cilvēks.

»Rīgas skolā izdodas novērst audzēkņa pašnāvību

Vitālijs izgāja ārā un pamanīja, ka pie frizētavas kāpņu margām bijusi piesieta branga virve. Vīrieti viņš neesot atpazinis, lai arī pats dzīvojot Pļavniekos. Vienīgais, ko aculiecinieks pamanīja, ka upuris gulēja ar nokārtu galvu, mirušais bijis vīrietis gados.

Kad Andreja Saharova ielā ieradušies Rīgas Ķengaraga iecirkņa likumsargi, atklājies, ka aizgājējs atstājis arī pēcnāves zīmīti. Tajā, visticamāk, bija lasāmas rindas par šāda soļa iemesliem, kā arī tā palīdzējusi noskaidrot mirušā identitāti. Ap plkst. 10.00 notikuma vietā ieradušies arī mirušā vīrieša radinieki.

Kārtības sargi par šo notikumu ierosinājuši lietu, bet mirstīgās atliekas nosūtītas tiesu medicīnas ekspertiem, kas noteiks precīzu nāves cēloni. Ja pierādīsies, ka vīrietis tik tiešām šķīries no dzīves labprātīgi, krimināllieta tiks izbeigta.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu