Režisors Mihails Gruzdovs atlabis pēc smagas slimības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Izrādes režisors Mihails Gruzdovs piedalās preses konferencē par Aleksandra Ostrovaka lugas "Arī gudrinieks pārskatās" jauniestudējumu Latvijas Nacionālajā teātrī.
Izrādes režisors Mihails Gruzdovs piedalās preses konferencē par Aleksandra Ostrovaka lugas "Arī gudrinieks pārskatās" jauniestudējumu Latvijas Nacionālajā teātrī. Foto: Ieva Čīka/LETA

Pērnā gada izskaņā medijus pāršalca ziņa, ka režisoru Mihailu Gruzdovu piemeklējušas nopietnas veselības problēmas. Gadu vēlāk un savas 65. dzimšanas dienas priekšvakarā viņš ir enerģijas un radošuma pilns - smagā slimība ir uzveikta.

"Paldies Dievam, esmu dzīvs un vēl padzīvošu!" - izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj režisors, kurš pērnā gada izskaņu pavadīja slimnīcas gultā. 

Mediji vēstīja, ka režisoram tika veiktas vairākas operācijas un viņš pat bijis komā.

"Meita un sieva man ir palīdzējušas visdažādākajos veidos," pateicīgs ir Mihails, kurš ir precējies ar režisori, Valmieras Drāmas teātra māksliniecisko vadītāju Indru Rogu. Pāris audzina meitu - 14 gadus veco Martu Mariju. 

Šobrīd režisors ir atgriezies profesionālajā apritē - top izrāde Dailes teātrī, kā arī viņš ir pedagogs jaunajiem aktiermākslas studentiem. 

Kā liecina Dailes teātra mājaslapā pieejamā informācija - Gruzdova iestudētā izrādē "Smilšu cilvēciņi" pirmizrādi piedzīvos nākamā gada 25. janvārī. Tajā galvenajās lomās iejutīsies četras aktrises - Akvelīna Līvmane, Ieva Florence, Vita Vārpiņa un Anete Krasovska.

Jau vēstīts, ka režisoru piemeklēja nopietnas veselības problēmas pirms 11 gadiem, kad viņam tika atklāts ļaundabīgs audzējs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu