Ksenija Sobčaka ar savām vokālajām prasmēm uzjautrina kolēģus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pirms gada Ksenija Sobčaka debitēja kā vokāliste Krievijas talantu šovā "Zvaigžņu fabrika" ar dziesmu "Nepopulārā". Tā kā šis skaņdarbs bija rakstīts tieši viņai, debija izvērtās veiksmīga. Pavisam nesen Sobčaka nolēmusi uz skatuves kā vokāliste kāpt vēlreiz, vēsta portāls Postimees.

Kādā privātā pasākumā Ksenija Sobčaka izpildījusi Allas Pugačovas dziesmu "Nenovērsies, mīla" - Sobčakas vokālās prasmes gan ir tālu no Pugačovas, tāpēc sabiedrības dāma pamatīgi uzjautrināja visus klausītājus.

Pazīstamais žurnālists Vadims Verniks video ar Ksenijas uzstāšanos ievietoja savā Instagram kontā, klāt rakstot sarkastisku komentāru: "Beidzot mēs dzirdam šīs slavenās dziesmas pareizās notis! Bravo, Ksjuša."

Drīz savu komentāru pievienoja arī operdziedātājs Jusifs Eivazovs: "Tev noteikti nevajadzētu dziedāt. Es neatpazinu savu mīļāko dziesmu!" Kad Verniks aicināja dziedātāju palīdzēt Ksenijai, Jusifs atbildēja: "Vadim, ar manu nervu sistēmu, diez vai."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu