Īsta Salātlapiņa: kā izskatās meitene, kura nav griezusi matus 28 gadus (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Salātlapiņa
Salātlapiņa Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Sievietēm vienmēr prāts nesas uz kaut ko jaunu. Runā, ja dāmas dzīvē tiecas pēc pārmaiņām, pietiek ar matu apgriešanu. Daiļā dzimuma pārstāves tādā veidā atvadās no pagātnes, no kaut kāda nevēlama dzīves posma, informē Postimees.

Tomēr pasaulē ir arī ļoti pacietīgas sievietes, kuras, neskatoties ne uz ko, nedodas pie friziera. Iepazīsties - tā ir Aļona Kravčenko no Ukrainas! Viņai ir 33 gadi, un viņa nav griezusi matus 28 gadus. Tagad dāma var lepoties ar divus metrus gariem matiem.

Aļona ir veiksmīga biznesa sieviete un divu bērnu mamma. Viņa lepojas ar saviem matiem un dalās to skaistuma noslēpumos.

» Modele Kara Delavinja šokē ar atbaidošu paskatu

Sievietei patīk rūpēties par saviem matiem. Turklāt viņa tos mazgā tikai trīs reizes nedēļā, jo uzskata, ka šampūni un citi līdzekļi tos padara plānākus un bremzē to augšanu. Aļonas matu mirdzumu palīdz uzturēt dabīgās eļļas.

Skaisto matu īpašniecei patīk, ja viņu salīdzina ar pasaku varoni Salātlapiņu.

Savulaik meitenes mamma esot teikusi, ka sievietes greznākā rota esot viņas mati. 

Aļona apgalvo, ka mati esot viņas personība, un viņa nevar iedomāties dzīvi bez tiem.

Aļona ir ļoti populāra sociālajos tīklos. Vīrieši no visas pasaules vēlas ar viņu iepazīties, taču viņas sirds pieder vīram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Если тебе скажут, что мечты не сбываются - не верь. Они сбываются, если за них бороться.❤ #instagram#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#аленакрасадлиннаякоса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#instahair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#starlife#verylonghair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#hairinspiration

A post shared by Alena Kravchenko (@alenuwka__) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu