LTV: KNAB šodien veicis kratīšanu arī Rīgas domes telpās (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šodien veicis kratīšanu arī Rīgas domē, šovakar vēsta LTV ziņas.

To apstiprinājis Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks ("Gods kalpot Rīgai"), kurš šobrīd pilda arī mēra pienākumus.

Komentējot KNAB operatīvo darbinieku rīcību, Ameriks atzina, ka viņam otrdien bijusi tikšanās ar KNAB pārstāvjiem.

"Man nekādas apsūdzības nav izvirzītas," paziņoja Ameriks, norādot, ka nevar komentēt to, ar kādu procesu saistīta kratīšana, lai gan neizslēdza iespēju, ka tas saistīts ar "Rīgas satiksmi".

Jau ziņots, ka KNAB darbinieki otrdienas pēcpusdienā bijuši "Rīgas satiskmē" Vestienas ielā un sarunājās ar uzņēmuma vadītāju Leonu Bemhenu. Tomēr neviena persona uzņēmuma telpās Vestienas ielā netika aizturēta.

Tomēr vēlāk "Rīgas satiksme" (RS) preses pārstāves Baiba Bartaševiča apliecināja, ka pēcpusdienā KNAB darbinieki ir atstājuši Vestienas ielas telpas un kopā ar vienu no uzņēmuma juristiem devušies uz 5. tramvaju depo Brīvības ielā.

Patlaban nav zināms, vai KNAB darbinieku ierašanās uzņēmumā varētu būt saistīta ar uzņēmēja Māra Martinsona aizturēšanu. LETA jau vēstīja, ka KNAB darbinieki aizturējuši Martinsonu, un aizturēšana nav saistīta ar izmeklēšanām pret Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

KNAB komentārus par "Rīgas satiksmi" un Martinsonu aģentūrai LETA nesniedza. KNAB aģentūrai LETA šodien apstiprināja, ka kādā krimināllietā birojs veic procesuālās darbības, taču nekomentēja, vai šajā kriminālprocesā aizturēts Martinsons.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu