Gada rasols: vētrainākie attiecību līkloči

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/ Facebook

2018. gads slavenību vidū bijis ļoti raibs - izveidojušies daudzi slavenību pāri, kā arī vairākas pasaulslavenas zvaigznes paziņojušas par šķiršanos. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties 2018. gada skaļākajos, skandalozākajos un aktuālākajos attiecību līkloču stāstos. 

Meganas Mārklas un prinča Harija karaliskās kāzas un gaidāmais ģimenes pieaugums

Šā gada 19. maijs Lielbritānijas karaliskās ģimenes vēsturē tika ierakstīts kā prinča Harija un amerikāņu izcelsmes aktrises Meganas Mārklas kāzu diena.

Pēc skaistā notikuma kādu laiku virmoja baumas par abu gaidāmo ģimenes pieaugumu, taču oficiāli šīs runas tika apstiprinātas oktobrī, kļūstot zināmam, ka 2019. gadā Saseksas hercoga un hercogienes ģimenē gaidāms mazulis. 

Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā Foto: Damir Sagolj / REUTERS

Liene Ušakova ar skandālu atmasko precētu interneta krāpnieku

Par vienu no apspriestākajiem šā gada skandāliem kļuvis dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu vārdā Ronalds Alpe, kurš izmantojis vairāk nekā 500 sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. Liene publiski ir vērsusies pret krāpnieku, viņai pievienojoties vēl daudzām citām sievietēm.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L . Ushakova (@ushakovaonair) on

Andra Kiviča aiziešana no sievas un attiecību uzsākšana ar Lieni Skulmi

​Mūziķis un bijušais raidījuma Rampas ugunis vadītājs Andris Kivičs atradis jaunu sirdsāķīti - par viņa dzīvesbiedri kļuvusi sabiedrības dāma Liene Skulme. Līdz tam Kiviču astoņus gadus vienoja laulība ar Madaru Kiviču. Kā atklāj Andris - jau gadu viņi dzīvojuši tikai kā draugi. Kā pēc tam norādīja Madara Kiviča, Andra izteikumos par abu šķiršanos ir bijusi liela daļa nepatiesas informācijas, taču tagad viņu abi cenšas notikušo paskaidrot meitām.

Liene Skulme un Andris Kivičs
Liene Skulme un Andris Kivičs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Artusa Kaimiņa jaunās attiecības 

Rudenī tapa zināms, ka partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš uzsācis attiecības ar fotogrāfi, angļu valodas pasniedzēju un karjeras konsultanti Jeļenu Soboļevsku, savukārt īsi pēc tam arī atklājās, ka pāris jau dzīvo kopā. Tagad abi regulāri publiski viens otram izrāda mīlestību - nesen pāris kopīgi apmeklēja operu un prezidenta pili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Sobolevska (@jelenasobolevska) on

Skaļākie šķiršanās stāsti Krievijas slavenību vidū 

Šis gads bijis notikumiem bagāts arī Krievijas slavenību vidū. Vairākas estrādes zvaigznes paziņoja par šķiršanos - starp ziņām par iemīļotu pāru attiecību izjukšanu bija arī 87 gadus vecais aktieris Ivans Krasko un viņa 27 gadus vecā sieva, Krievijas humorists Jevgeņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko, kā arī 38 gadus vecā modele un TV zvaigzne Viktorija Boņa un franču miljardieris Pjērs Andurans.

Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ani Lorakas laulības skandāls - vīrs krāpis zvaigzni, kamēr viņa uzstājās Jūrmalā

Ukraiņu dziedātājas Ani Lorakas vīrs Kijevas karaoke naktsklubā tika pieķerts kopā ar citu sievieti, kamēr mūziķe uzstājās latviešu auditorijai Jūrmalā, aizvadot aktīvu koncertu sezonu. Paparaci uzņemtos kadros Murats Nalkakiogls apmīļo jaunu sievieti vārdā Jana Belajeva, kura “Instagram” platformā pārdod apģērbus. Lai gan īsi pēc skandāla Loraka pozēja kopā ar vīru, pēc tam vairāki fakti liecināja, ka pāra laulība ir izjukusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Murat Nalcacioglu (@muratnalca) on

Boksera Vladimira Kļičko līgavas un meitas mātes attiecību pārtraukšana jauniņa aktiera dēļ 

Pēc deviņu gadu ilgām attiecībām 42 gadus vecais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko izšķīries no 28 gadus vecās ASV aktrises Heidenas Penetjēras. Pāris apstiprināja šķiršanos īsi pēc tam, kad paparaci pieķēra aktrisi staigājam sadevušos rokās ar kādu vīrieti Losandželosā, kurš ir 28 gadus vecs aktieris vārdā Braiens Hikersons. Lai gan Hikersona nodomi attiecībā pret Penetjēru nav skaidri, aktrises tuvinieki ziņo, ka viņa vīrietī ir ļoti iemīlējusies. Tagad, kopš Penetjēra un Hikersons jau kādu laiku ir kopā, Kļičko nosūtīja bijušās līgavas jaunajam draugam kūku vīriešu dzimumorgānu formā. 

Foto: SIPA/Scanpix

Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa šķiršanās no līgavas  

Nesen pašmāju basketbolista Kristapa Porziņģa brāļa Jāņa Porziņģa līgaviņa, modele Gabriela Njerī sociālajā tīklā Instagram publicēja video, kurā viņu skūpsta kāds vīrietis, turklāt no modeles pirksta bija pazudis saderināšanās gredzens. Uzvirmoja runas par abu šķiršanos, kas pēc tam izrādījās patiesas - pēc daudzajiem komentāriem un uzmanības izrādīšanas, Njerī par šķiršanos no Porziņģa pavēstīja savā Instagram profilā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu